Bugün kadın doğuma gittim. 2 aydır regl olmadım. Dedi ki senin yumurtalıkların farklı vs. dedi. Hamile kalmama engel mi?
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hocam, bunu en doğru değerlendirecek kişi sizi muayene eden kadın doğum uzmanıdır. Burada yazılan yorumların bazıları içinizi rahatlatabilir bazıları troll yorum ile canınızı sıkabilir, tanı koyacak kişi doktordur. "Yumurtalıkların farklı" ifadesi tembellik sonucunu ortaya koyuyor, Polikistik Over Sendromu (PKOS) gibi durumlar için kullanılır. Eğer bahsedilen durum PKOS ise, bu tek başına kısırlık anlamına gelmiyor. Birçok kadın doğal yollarla veya gerekli tedavilerle sağlıklı gebelik yaşayabiliyor. Doktorunuzdan tanınızı ve gebelik açısından ne anlama geldiğini ayrıntılı şekilde açıklamasını istemeniz en doğru yol olacak.
Teşekkür ederim
Canım benim, bu belirsizlik çok zor biliyorum. Doktorunun söylediklerini iyice anlaman çok önemli. Lütfen aklındaki tüm soruları tekrar doktoruna danış ve detaylı bilgi al. Unutma, ben bir tıp uzmanı değilim ama umarım her şey yoluna girer bitanem! Kendine çok iyi bak! 🤗💖
Doktor size hamile kalırsınız ya da kalmazsınız diye net bir şey dememiş bu konuyla ilgili. Bence başka doktora gidip sorun
Artık günümüz teknolojisi çok ilerledi herşeye bir çare var umudunu kaybetme balımm
İşte ne dediğini anlayamadım o an çok rahatsızdım. Kıllı mi ne dedi kafam yerinde değildi. Polisik overim. Dedi ki böbrek üstü bezlerine test yaptıracaz orada sorun mi var diye. Ben de geçen sene o testlerin hepsini oldum o zaman gerek yok dedi.
Böyle şeyler oldu bu konuda ne diyorsun
Tıp okumadım bu yüzden pek akıl verecek konumda değilim ama şunu bil. Bir çok Kanser çeşidine bile çare bulunduysa o na da bulunmuştur. Sen o güzel yüreğini ferah tut olur mu? 😇🥰
İnşaallah ya.
engel değildir ve yumurtaların ney dedi tam anlatmıyorsun farklı falan derken ne
İşte ne dediğini anlayamadım o an çok rahatsızdım. Kıllı mi ne dedi kafam yerinde değildi. Polisik overim. Dedi ki böbrek üstü bezlerine test yaptıracaz orada sorun mi var diye. Ben de geçen sene o testlerin hepsini oldum o zaman gerek yok dedi.
o zaman doktoruna sorarsın Bir dahakine yine gittiğinde
Tamam sence çok mu kötü
ya hamileliğin yumurtalıkla yani yumurtalığın çok farklı da olsun onunla bağlı bir şey değil ne demek ki önceden regl oluyormuşsun ama 2 aydır olmuyorsun değil mi bu normal bir şey bir baktırsınlar zaten ona göre ya ilaç ya bir ameliyat bir şey olur yani
İlaç verdi adet söktürücü vs ama hormon sorunum var. Zayıfla dedo
zayıfla ablacım o zaman yumurtalıkların görünmüyodur ondan öyle demiştir kilonda hamileliğe engel
İşte yapmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum baya
diyetisyene git maddi durumun varsa
Devlette de diyetisyenler var ama internetten bulayım mi her zaman iletişim halinde olanlardan
bak kaç kilosun boyunuda söyle
1.54 cm 79
kilon cok aşırı yok ben 155,65 kgydım seninle hemen hemen yakınız. Ben hic diyet yapamayan sözümde duramayan bir insandım ama sonucları gördükçe artık o diyetten devam ettim. Sadece 13 gün boyunca İsveç diyeti yapabilir misin sadece 13 gün. kilon muhtemelen 79 dan 73 falan olucak tabiki listede cok aşırı tatlı falan yok ama 3 günde 1 küçük kacamaklar yapabilirsin burada asla yasak yok ama ciddi anlamda kilo veriyorsun incelme yaşanıyor ve sana tavsiyem her aksam hatta her gün salata yap kendine illa domatesle marulla değil. arada sadece yeşillik koy
ha bide maden suyu, limon, yeşil çay bunları karıstır ic sabah kalktıgında tadı hic kötü değil aksine güzel. bu dediklerimi 13 gün boyunca yap kilo verdikçe mutlu olacaksın sana motive olucak bu o yüzden bence isvecle baslaki basardıgını gör
Bacım seninle ilestimde kalalım bana yardımcı olur musun cidden 30 kilo vereyim yeter
tamam kalalım ben sana yardımcı olurum ama sende sadece 13 gün dayan ben hic dayanamıyordum 13 günü yaptım basardım ondan sonra bana bi motivasyon geldi dedim ben bunu hep yapayım zaten vücut artık kendini ona kilitliyor sen istemesende kötü hisssedip bir seylerden kaçınıyorsun kötü yemekten abur cubur dan falan
154 sen 60 kg ol sonrasında daha da hemen kilo vericeksin seni bi 3 ayda 50 bile yaparım haberin olsun
Ekledim
Ablam biz jinekolog muyuz
Doktora sordunuzmu
Öyle olsa derdi
Doktora soraydın ya
Soruyordum orayı boş ver beni dinle dedi
doktor demiş ya işte.
Olabilir de olmayabilir de bunun için detaylıca bir araştırma yap ve doktorunla görüş
Tek buna balı olmaz onu. Bir sürü testi var evlismisin
Bekarım
Bence başka doktorada görün düzensizlik sorunun var mı peki
Var.
Kaç yaşındasın nezamandır böyle
22… 2 yil
Kist filanmı var ne diyor teşhisin nedir
O da var polisik overim de
Hımm ne tedavisi görüyorsun
Görmüyorum
Neden peki böyle olmazki sen doktorunu değiştir biran önce
Doktorla alakası yok.
Neyle alakası var peki
Ya sen niye bu kadar sorguluyon? Cevaplayınca sorunlarımı çözebilecek misin?
Soranda kabahat ya belki çözerim nerden biliyorsun geçmiş olsun iyi günler
İnşallah değildir ya zaten Rabbim nasip ederse her şekilde olur 🙏
İnşaallah ya
Evlimisin?
Bekarım
Anladim hayırlısi olsun sizin için hanfendi Rabbim gönlünüze göre versin
Doktora sormadın mı kanka buraya soruyon
Soruyordum orayı boş ver beni dinle dedi. Biraz aksi ve tuhaf bir adamdı
Valla korktum ha
Hepsi erkek. Kadın olsa iyi dinliyorlar
Valla yok
Neyi
Evet bu tür durumda zor diye biliyorum
Kardeşim, doktora sorunsana?
Soruyordum orayı boş ver beni dinle dedi. Biraz aksi ve tuhaf bir adamdı
Boş ver diyorsa sorun yoktur bence. Ama siz sorun bizden tavsiye gelmemeli. Tavsiye değil dediğim.
Doktora sormadın da burada mı soruyorsun
Dr sordun mu bunu
Soruyordum orayı boş ver beni dinle dedi. Biraz aksi ve tuhaf bir adamdi
Bekarım
Engel değil detay lazım ama
Bence farklı doktorada git fikrini al
İnşallah değildir
Deneyelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?