Bizim de cucuğumuz fermuara sıkışıyor öpeyim de geçsin deyin demedik, bu torbası koyan biziz, çikolata alan biziz alttan alan biziz bizi artık azat edin
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizide biz yaratmadik sizin sorunlarinizin sorumlusu de biz değiliz 🤣
Tamam biz keşke siz sünnet olsanız diyor muyuz? ya da keşke siz prostat olun diyormuyuz, madem regl bir mucize yaratıyor herkes yaşadı şeyin bedelini ödeyecek regl nin yarattığı mucize size acısı bize yok yavv
Tamam yarısı size yarisi bize, bizimde şeyimiz fermuara takıldığında acının yarısı size yarısı bize sonuçta doğum için oda lazım ona da ortağız
Eee tamam sende o zaman regl sonrası vücudun yenilenmesi ve değişmesi ni paylaş neden acı kısmı kalıyor bize
Hani kadınları anlamanın çok zor olduğunu söylüyorsunuz ya. Daha kolay anlayın diye her erkeğin regli bir kere deneyimlemesini isterdim, çok değil 😀
Ben anladığım kadarıyla çok mutluyum güzel yanlarını anlayıp gerisini doğaya bıraktım, yani empati için acı çekme kuralı biraz mazoşistce geldi
Acı çekmiyoruz ki işte bu da ön yargı. Hormonal değişimlerin duygu durumuna etkilerini deneyimlemeniz açısından istemiştim.
Tamam da ben istemem l hormonlarim değişsin biz düzuz dümdüz devam etmek istiyoruz
Biz de dalgaliyiz düzeltmeye çalışmayın. Sörf yapmayı öğrenin 😀
Asla haddimize değil ki biz alt sürüm olduğumuz ve ancak sizin kötü bir kopyaniz olduğumuz için düzeltmek ne haddimize, bizde sörfümuzle dalgaya dalalimda arada durdurup hallerim geldi keşke sende ölsen demeyin
Son cümleyi hiç anlamadım
Neyi anlamadın
hallerim geldi keşke sende ölsen demeyin
Yaaaa işte dedin ya bu dalgalar da sörf yapın bizde yapıyoruz ama regl olunca keşke ölseniz diyorsunuz bize sanki sorumlu bizmisiz gibi
Ben hiç böyle bir şey demedim
Diyorlar burada bile bak her gün on kişi regl için bize küfür ediyor
Kimlerle muhatap olduğunuza dikkat etseniz böyle şeylerle muhatap olmazsınız
Bak yine biz suçlu olduk 😃😃😃 şimdi de sorun seçimler mi
E ama öyle 😀
Tamam sende vur sende suçla
De'leri ayırsa mıydık hocam? 🤭
Ben soldan bakıyorum dünyayı ayırmak bana göre değil 😃😃😃
Keşke sizde yaşasanız
Keşke sizin kide fermuara sıkışsa o zaman 😃😃
Yaaa empati budur keşke her kadının ki fermuara sıkışsa
Bak yine biz suçlu olduk, diyorum ki biz torba hazirlasak çikolata alsak alttan alsak yeterince diyet ödeme olmaz mı neden acıyı da biz çekelim
Regli'yi degil regl'i
Pardon haklısın yanlış olmuş
Beyim ne derse o
Ananada dedinmi bunu harbi merak ettim
Gerçekten 45 yaşında adam bunu mu merak ettin, söyleyecek hiç mi bir Kelime biriktiremedin hayatta, o kadar mı sevilmedin o kadar mı dislandin, gizli kimlik ardına saklanip küfür edecek kadar mı korktun insanlardan o kadar mı nefret ettiler senden,
45+ görünmesine bakma sitede yasim 100 sana net soru sordum ananada sordunmu bunu diye laf gebeigi yapma ona cevap ver
Lan popodan olma emir kipi ile konuşma, senin ruhunu * sonsuz arafta bırakırım, şimdi o abaza kişiliğini al hadi ordan git
Kufurleri yazmamış özele gel sana türkü yakayım
mk evlatlari kendi analarina soramiyorlar gecmisler milletin anasina bacisina soruyorlar.
Lan gizli kardeşim hadi ordan git dedim, kovulduğun yerde durma küfür yazılmıyor zaten
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dominantdoomm, o "keşke siz de yaşasanız" lafı aslında bir sitemden çok, bize destek olmanızın ne kadar kıymetli olduğunu vurguluyor. Regl dönemi hormonlar yüzünden bazen fiziksel ve duygusal olarak çok zorlayıcı olabiliyor. Sizin de kendinize göre zorluklarınız var elbette ama kadınların bu dönemini anlamak, o minik çikolatalarla bile dünyamızı güzelleştiriyor! Empati her şeye çözüm. 😊