yeni tampon kullanmaya başlıcam. tampaxtan tampon aldım, nasıl kullanmam gerekiyor tam içine girmesi mi lazım yoksa pay bırakmam lazım mı, tamponun dokusu nasıl olmalı sert mi yumuşak mı bildiğiniz şeyleri bana söyler misiniz
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tam içine girmesi lazım diye biliyorum bir de sık degismeli sağlık açısından
Kullanım kılavuzu vardır içinde
Tam içine girmesi lazım zaten ip gibi bir şeyi olur onu asılınca hissedersin nerde olması gerektiğini
Onun özel yerleştirme aparatı var onunla kolay yapabilirsin yoksa parmağınla sonuna kadar fazla bastırmadan itebilirsin ipini dışarda bırakmayı unutma çok uzun süreli tutma
Geçen arac için tampon yazdim google bu bahsettiklerin çikti bende bune mk dedim asdklgk
Enfeksiyon kapanlar olabiliyormuş dikkat et, bakire değilsin dimi bu arada
nasıl enfeksiyon bakire değilim bu arada
Nasıl olduğunu bilmiyorum ama netten bak derim, he ben markette çalışıyordum tampon alan genç, orta yaş kadın çok vardı belirteyim
Sağlık bu canım dikkat et aman
tamponun yaşı olmazki
teşekkürler
Rica ederim
Ped kötü mü merak ettim neden kullanmıyorsun
pedde iyi ama bazen arkaya geçirebiliyor denizde, havuzda kullanılmıyor
Hmm bak bilmiyordum, havuza girmeden hemen taksan yine öyle aşırı yoğun kanama oluyor mu 1 saat içinde mesela
olsa bile tampon engelliyo ped ise direkt havuzda şişer akıtır
Hmm sayende bilgi sahibi oldum teşekkürler 😊 kaç yaşındasın ve tatile nereye gideceksin güzellik
Yanlış bir şey söylemedim umarım aniden gittin
cevap verebileceğim bir şey sormadınızda
Peki tampon ne kadar süre kalabilir ve içinde olması rahatsız etmiyor mu bez parçası gibi mi oluyor dokusu
bilmiyorum bende bunları
Hiç kullanmadınız mı
yok
Hmm benimde bu konularda bilgim olmayınca merak etmiştim
Kaç yaşında olduğunu merak etmiştim bu arada
19
Ben 21 yaşındayım sence evlilik şu an çok mu erken ve sen düzgün biri çıksa karşına sevsen ne düşünürsün bu konusa genel bir soru
eğer gerçek kişiyi bulduğunu düşünüyosan ve kendini hazır hissediyosan bence erken değil normal
Şu an evleneceğim kişi bu diyeceğim biri yok henüz, bir şey sorucam ama dalga geçmeden cevaplarsan sevinirim. Cinsellik yaşamadım sevişme dahil, bu komik mi gelir sana hayatına böyle biri olsa
komik gelmez bence gayet normal
Çok teşekkürler düşüncen için, umarım bir gün bunu yaşayınca kötü geçmez acemi olacağım için
umarım
Yanlış anlama olgun ve sohbeti saran birisin, 2 dk gizliden çıksam sohbet edelim mi
kusura bakmayın olmaz
Hmm sevgilin var anladığım kadarıyla haklısın tabi bu durumda
teşekkürler anlayışınız için
Rica ederim kusura bakma hayatında biri olduğunu bilmiyordum
Bir şey sorucam ama bilmediğimden sorabilir miyim iznin varsa cinsel bir konu söyleyim
söyle
Deneyimim olmadığını söylemiştim zaten, ama bende şu var, örneğin bir kızla sevgili olduk, aramız gayet iyi ama ben cinsel konulara girmeye çekiniyorum, çekinme sebebim olurda kız ters teper adım kötüye falan çıkar vs diye. Sen mesela cinsellik yaşamaya nasıl karar verdin, sevgilin mi istedi bunu açıkça, beni bilgilendirirsen çok sevinirim teşekkürler şimdiden 🙏
bizim ilişkimiz uzun süren bi ilişki birbirmize olan güvenimizle başladı bunlar önüne gelen kimseyle yapmadık ikimizde birbirimizin ilkiydik yani güven önemli içten gelmesi lazım
Sizin adınıza sevindim ne güzel. Ben şunu merak ediyorum o konulara nasıl ilk girdiniz işte ve nasıl karar verdiniz beraber oldunuz ben bilmiyorum bu konuya girmeyi çekiniyorum
çekinicek bir şey yok bizde başta çekiniyodum zaten konuştukça alışırsınız çekinmeyin yani
Sorunda bu normal sohbetimiz var meeela oraya nasıl geçilir örnek verir misin
hiç buluşmadınızmı en azından dudaktan öpüşerek başlamanız lazım erkek olarak senin başlaman lazım kızdan bunu bekleyemezsin kıza ilk yakınlığını göster eğer kendini geri çekiyorsa devam etmezsin eğer bişeu demezse oda istiyodur ipler senin elinde çekiniyorum falan deme eğer arzuluyosan onunda böyle olduğunu düşünüyosan adımını at
Hayır şu an hayatımda biri yok zaten, ben genel olarak bu konulara giremiyorum diyorum, dışarıda yakınlaşacak durumda olmuyor kafe, şehir gezisi vs arabam yok mesela yakınlaşalım sohbet ederken
senin birini bulman lazım ozaman hiç olmadımı kız arkadaşın
Oldu ama o konular olmadı işte ve dediğim gibi kafede vs yakınlaşma olmuyor ki arabada yok
bence acele etmeyin illede olucak diye kendinizi şartlandırmayın olmadı diye kendinizi darlamayın
Evet haklısınız teşekkürler
rica ederim
🙏🙏
nerede oturuyodunuz?
İstanbul, siz?
samsun
Orada havalar nasıl? Burası çok boğucu kaç gündür
normal güzel hava
Keşke burasıda öyle olsaydı
naparsın işte
Öyle tabi elden ne gelir 😄
herneyse iyi günler size memnun oldum
Bende memnun oldum, iyi akşamlar
Merhaba
Nasılsın?
Müsaitsen eğer bir konuda düşünceni almak istiyorum
ne konusu
Bir kız konusu tanışma vs alakalı
sor.
Otobüsteydim, bir kızla bir kaç defa bakıştık, direk bana bakıyordu yani fark ettim, sonra avm durağında ikimizde indik tesadüf gibi oldu, Avm’ye girdik, o biraz benden öndeydi, bende o ara nasıl konuşsam diye düşünüyordum, sonra mağazaya girdi kız, bende Avm’de dolanıp durdum nasıl olur, sevgilisi varsa sıkıntı olur vs elli senaryo geçti aklımdan, kız mağazadaydı ama yanına gidip ne söyleyeceğimi bilemedim ki, en sonunda eve döndüm işte ve hata mı ettim, gidip ne söyleyebilirdim? Her bakışan kız yeşil ışık mı yakıyor sence?
bence hata yapmadın bakıştın diye illa konuşmanız gerekmiyor söyle bişeyde var tabi ihtimal veriyorum ya senden hoşlanmıştır ya da sana baktığı gibi herkesede öyle bakabilir hata yaptım diye kafanıza takmayın gün içinde olabilir bu tür şeyler bence tabi
Evet farkındayım ama hoş bir kızdı beğendim yani, şimdi onu bir daha görmem imkansız gibi bir şey avm bu nerde denk gelicez artık
söyle bişey var bu dünyada sadece o kız kalmadı her şey olucağına varır
Öyle tabi ama hoşlanma oldu ve yaklaşamayınca garip hissediyorum şu an
şu an size hata yaptınız desek elden bişi gelmez zaman geri gelmiyor boşu boşuna kendinizi üzmeye gerek yok
Evet farkındayım, teşekkür ederim ❤️
rica ederim.
Muhabbet edebilir miyim sorun değilse
nasıl yani neden
Can sıkıntısı, sohbet etmekte blr sorun olamaz diye düşünüyorum
sevgilim olmasaydı sorun olmazdı tabi bunu sevgilim yapsa çok rahatsız olurdum kusura bakmayın
Anlıyorum haklısın, sorun değil tabi
teşekkürler iyi günler
Rica ederim, iyi günler
Bakireliğe zararı olmuyor mu ya
illaki olur ama bakire değilim
Temizliğe dikkat et
Tam dibine kadar girmesi lazım
Talimatı yok mu
Hiç fikrim yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, hiç merak etme ilk başlarda herkese biraz tuhaf geliyor! Tamponu kesinlikle hiss_et_memen önemli, o yüzden yeterince içeri itmelisin. Rahat bir pozisyon bul, derin nefes al ve kasma kendini. Tampax'ın aplikatörlüleri bu konuda çok yardımcı oluyor. Dokusu da kullanım için özel olarak tasarlanmış, ideal yumuşaklıkta olur zaten. Sakin olursan çok kolay hallolur! ✨ Sen ilk kullandığında nasıl hissettin kızlar? 😊