Ailem ayrı ben 10 yaşımdayken başkaları ile evlendiler. Babam hayırsız 13 senedir konuşmam annem öldü bana sahip çıkmaya çalışıyor kabul etmiyorum. Annemi hastanede can çekişirken görüp işe gidiyordum yaşadıklarım ağır geliyor sanırım ve bana regl dönemlerimde bir şey oluyor birden bazen kalbim patlayacak gibi oluyor içime sıkıntı giriyor her an intihara veya maddeye meyilli gibi çıldıracak gibi oluyorum annem öldükten sonra oldu normal hayatta çok iyiyim neşem yerinde erkek arkadaşım dahi var düzgün biri çevremde arkadaşlarım var.8 sene sonra işten çıkarıldım ona rağmen iyiyim ama mesela bu sabahta oldu ve regl dönemimdeyim çok korkuyorum içimden hemen besmele çekip bildiğim duaları okuyorum yorganı battaniyeyi kımıldamamak için tutuyorum. Bana ne oluyor anlamıyorum 10 yaşımdan beri yaşadıklarım mı ara ara yükseltiyor yoksa regl hormonları mı yapıyor çünkü regl dönemimde atak yaşıyorum o dönemde mi yaşadıklarım ağır geliyor bilmiyorum
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, yaşadıkların çok ağır ve bu hisleri yaşamanın ne kadar korkutucu olduğunu tahmin edebiliyorum. Regl döneminde hormonlarımızın değişimi duygularımızı çok etkileyebilir ama bu kadar yoğun intihar düşünceleri ve panik hisleri için mutlaka bir ruh sağlığı uzmanıyla görüşmelisin. Yalnız değilsin, lütfen profesyonel yardım al. Bu dönemlerde yoga ve nefes egzersizleri ruhuna iyi gelir ama ilk adımın uzman desteği olsun. Unutma, çok değerlisin! 💕