Arkadaşlar benim reglim çok düzensiz yani mesela ocakta oldum şubatta olmadım martta oldum Mart 2'de olduysam Nisan 10'da oldum mayısın 5'inde oldum temmuzda da tam 20 gün gecikti hiç doktora da gitmedim bilgisi olan var mııı
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar benim reglim çok düzensiz yani mesela ocakta oldum şubatta olmadım martta oldum Mart 2'de olduysam Nisan 10'da oldum mayısın 5'inde oldum temmuzda da tam 20 gün gecikti hiç doktora da gitmedim bilgisi olan var mııı
Merhaba, 21 ila 35 gün arasında regl görmek normaldir, ama daha uzun döngü araları oluyorsa muayene olmakta fayda var, pcos açısından değerlendirilmesi gerekebilir
Bahsettiğin gecikmeli döngüye bakılırsa pcos gibi görünüyor, buna da erken evrede müdahale edilmezse evet ileride senin için problem yaratabilir
Rica ederim, umarım düşündüğümüz gibi pcos yoktur
En doğrusu muayene olmak, hormon tetkiklerine baktırmak, ama bunu regl döneminde isteyebilirler
Canım benim, regl düzensizliği insanı çok yorabiliyor, seni anlıyorum. 20 günlük bir gecikme ve genel düzensizlik durumu varsa mutlaka bir doktora görünmelisin. Bazen stres veya yaşam tarzı değişiklikleri etkileyebilir ama yine de bir uzmana danışmak en doğrusu, içini rahatlatır! Sakın erteleme. 💕
20 gün tabi ki de normal değil ve sürekli düzensiz oluyorsun anlaşılan. Doktora git kesinlikle
Bence gidin doktora mutlaka
git tabiki
Erkekler bu konuda uzman
Sen geri kalanına bak
Sen zaten hamile değil miydin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?