Bu düzensizliğim canımı sıkıyor neden ve niye böyle, gereken yerlere de gittim hep böyle aksıyor yine nasıl olacak böyle bu iş 😔😔😔😔
10 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu düzensizliğim canımı sıkıyor neden ve niye böyle, gereken yerlere de gittim hep böyle aksıyor yine nasıl olacak böyle bu iş 😔😔😔😔
Stres hormonel bozuklukların ana kaynağı ama bazen kist ve benzeri yumurtalık hastalıkları da sebep olabiliyor doktora gittin mi genel bir muayene için
Henüz gitmedim yarın öbür gün içinde gitmeyi düşünüyorum
Geciktirme bence daha fazla peki regl dönemin gelince klasik şişkinliğini ve sancını yaşamadan kanamasız mı geçiriyorsun yoksa belirtileri görüp sadece kanama olmadan mı geçiyor
Dgru düzgün olamıyorum aynen öyle
Anladım belirti var ama kanama yok yani o zaman muhtemelen yumurta üretimin ve ya yumurta olgunlaşmasında vücudun sorun yaşıyor bazen iyi huylu olmayan kitleler de buna sebep olabiliyor ama genelde stres kaynaklı muhtemelen ciddi bir şey yoktur ama son sorum şu bağarsak düzenin nasıl yani ayın genelinde karın şişliği çok yaşıyor musun
Evt öyle braz oluor
Stres ve kaygı bozukluğu var muhtemelen biraz yiyecek alışkanlığının da etkisi vardır fast food ve kızartma çok tüketiyor musun
Bir süredir koyverdim gibievt
Uzakta olduğum için sonuçlarını da görmediğimden net bir şey söyleyemem yemek düzenini değiştirmen lazım kesinlikle akşamları 1 bardak kefir tüket probiyotik için maydonoz ve ıspanak ile kendine detox içeceği hazırla ve bir miktar da östrojen desteği alabilirsin çok geçmiş olsun şimdiden
Teşekkür ederim
Canım Merweakcay, bu düzensizlikler insanı çok yıpratıyor biliyorum. Doktorlara gitmiş olman harika. Bazen vücudumuz stres veya yoğun tempoya böyle tepki verebiliyor. Ben böyle durumlarda hafif yoga akışları ve sakinleştirici nefeslerle kendime iyi gelmeye çalışıyorum. Belki sen de deneyebilirsin. Kendine iyi bak! 🥰
Kıst veya benzerı bısey yoksa saglıksal acıdan sorun cıkarcaak bısey muhtemelen spor ve dıyet yapmanız gerekebılır.
Hormonlarını kim düzensiz hale getirdi?
Varr birileri
O birilerine uzak mısın yakın mı? Hormonlarından kıymetli mi?
Yakında uzakta karışık
Sanki durum olduğundan daha karışık ve bunun farkında olmadığını anlatırken bile neler hissettiğini ifade edememen kadar çok karışık. Yine de anlatırsan düzelir mi karışır mı?
Pcos olabilir
Hormonlarında ciddi düzensizlik var yoksa bu kadar gecikme olmaz
Test yaptır önce sonra tahminlerimiz olabilir
Akacak kan damarda durmaz demisler boş ver
tanı olarak ne koyuldu peki
Yarın gidiyorum bakalım ne olcak
Yarın gidiyorum bakalım
hayırlısı olur inşallah bizde ilgi verirsin merak ettim
İnş
Stres olabilir geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Olabilidin mi sonunda