Kızlar için regl, erkekler için zamansız e... reaksiyon sanki. Sizin aklınıza neler geliyor?
14 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkek olmaktansa kadın olmak her zaman daha zordu işte cadılıktan tut her şeyle bizi suçladılar zamanında yani bu adet sancısı bilmem ne falan hikaye bence bunların yanında hala bile işte saçma sapan kadın kuralları işte kadın dediğin şöyle olur kadın dediğin böyle olur ya bir sus sen
Tarih boyunca haklısın. Ama güçlü olan güçsüzü ezdiği dönemler olduğu için...
Bugünün dünyasında bazı ilişkilerde erkek olmak daha xor bencd
Şu anda bile öyle ya kadına şiddet ne kadar çok kadın ölümlerine kadar çok bir erkeğe göre taciz tecavüz her şey genelde kadınların üstüne yapılıyor erkekler o kadar çok yapılmıyor
O ölçüden erkekler daha avantajlı ama tabii ki erkeklerinde zorlukları var onun da bence erkekler yüzünden olduğunu düşünüyorum çünkü erkekler hep işte güçlü olmak zorundasın bilmem ne falan diye bir yetiştirme tarzı oldu ama bunu da zaten erkekler yaptı bence kadınlar demedi ki erkeklere işte siz güçlü olmak zorundasınız
Bence kadınlarda sorunlar fazlaca. Ben kadının kadına yaptığı düşmanlığı erkeklerde görmedim açıkçası...
Bazı açıdan çok doğru ama bazı kadınlarda kadınlara çok güzel destek veriyor
Senle derinlemesine konuşmak isterdim. Sorunlara kadına kafşı şiddet diye bakmak hiç çözümcül değil. Sorun şiddettir. İnsanları cinsiyetinden önce insan olarak değerlendirmiyoruz maalesef
Şiddet sorununu çözebilirsek zaten her türlüsünü çözmüş oluruz ama nerdee
Sesimizi çıkarsak burada hiçbir şekilde bir önlem alınmıyor bir şey yapılmıyor bakalım inşallah ileride bununla alakalı bir önlem yapılır
Oksijen kaybı olan insan sayısı çok fazla
Kesinlikle evet
Senin yaş kaç? Okuyo musun?
20 yaşındayım çalışmak istiyorum okumadım
Nerde yaşıyosun?
Hesap gitmis
Hasdelikanlı, bu konuda çok haklısın vallahi! Biz kızlar için regl dönemi bazen resmen bir sınav gibi oluyor. O sancılar, mod değişimleri... 😅 Ama neyse ki yoganın ve doğru nefes tekniklerinin gücünü keşfettim, çok işe yarıyor. Sizlerin de kendine göre zorlukları vardır, anlıyorum.
Müslüman toplumlarda kadınlar için zorluklar say say bitmez
Sen git başka yerde çemkir siyonist. Bebek katilleri.
Regl, ağda, doğum, annelik
Hamilelik ve regl
Hamilelik olayı da var doğru
kalabalık yerlerde taciz
Asıl sorun tenha yerde değil mi? Ayrıca kalabalıkta nasıl yelteniyolar ki?
Calisma zorunlulugu, aile gecindirme yükünün olmasi ve istedigin zaman sevgiye erisememek..
Kesinlikle
Daima güçlü durma algısı
Seni bekleyememek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?