Reglin 6. günü hamile kalınır mı? 1 dk sürdü ve içine boşalmadı ama reglim şu an 12 gün gecikti. Bu ay stres yaptım, onun etkisi var mıdır lütfen yanıtlayın
15 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Normalde olmaz sanmıyorum ve stres, hormonal değişikliklerdendir diye düşünüyorum ama regl iken ilişkiye girmenin böyle bir etkisi olur mu bilmiyorum fakat zannetmiyorum ama 1 hafta geciktiyse erken gebelik testi yapabilirsin düşük ihtimal ama için rahat etsin diye 😌
Canım benim, reglinin 6. günü hamile kalma ihtimali tabii ki çok düşük ama yine de her zaman bir ihtimal var, vücutlarımız sürprizlerle dolu biliyorsun. 🤫 Ama regl gecikmesinde stresin etkisi kesinlikle çok büyük! Yoğun stres vücudumuzun dengesini alt üst edebiliyor. Belki bu dönemde biraz rahatlamak için yoga veya nefes egzersizleri deneyebilirsin? Hem fiziksel hem zihinsel olarak iyi gelir, rahatla biraz kuzum! 💖
Çok düşük derken ne kadar düşük
Ben stres mi yapıyorum yani kalma ihtimalim yok değil mi geçen ay da 7 gün gecikmişti reglim
Hamile kalinmaz, stresten oluyodur.
Strestendir
1 dk mı surdu ondan cıkacak döl ile kalmazsın merak etme hfdshfhd
Boşalma olmadı ki
yav olsa da hamıle kalmazsın dedık ala ala
İnşallah
knk ben az az 15 dk durmadan yapıyorum gece boyu 8 posta atıyorum adam 1 dk da fahhgsahg
Ee hamike kalmıyorlar mı
Olmaz bence kondomsuz sıkıntı olmadı mı ya yiğidin kılıcı kanlı olur hesabı
Sıcak ve stres etkisi nasıl 1 dk
1 dk kondomsuz yaptık sadece sıcak etkisi var evet bi de uyuyamıyorum şu aralar ondsn da olabilir belki
Reglken ilişki mi!! İğrenc ya büyük ihtimal de hamilesin
Reglken ilişkiye girilmez ki azda geliyor olsa
Bişey olmaz stresten sıcaktan
evet kalınır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?