Her ay aynı sorunu yaşıyorum, yani çözümü yok mu bunun, bilen var mı?
4 sa
Her ay aynı sorunu yaşıyorum, yani çözümü yok mu bunun, bilen var mı?
Bebiş vücut hassaslaşıyor gayet normal bir şey sürekli ilaç kullanmakta bağırsak sağlığı için iyi değil
Kist olma ihtimali olabilir doktora görünmeni tavsiye ederim
Hayır baktırdım öyle bişey değil ve her regl öncesi aynı sorunu yaşıyorum hiç şaşmıyor maalesef
Brokoli suyu kaynatarak çorba vesaire yapmayı deneyebilirsin brokoli bu tarz şeyler de cidden ise yarıyor
Yaparım eğer işe yarayacaksa teşekkürler
Ağrı kesici krem sür
Isır geçer
Çok mantıklıymış
Fanteziden anlayan genç sevdim
Merhaba, aslında daha yumuşak kıyafetler tercih edebilirsin, sert dolgulu sutyenler yerine sporcu sütyeni kullanabilirsin, en azından sürtünmeyi engeller
Sütyen takmıyorum evdeyken ama farketmiyor sütyen yoksa da acıyor
Evet acıyordur, ama sürtünmeye bağlıdır acıyı azaltır en azından
Çözümü yok. Tamamen hormonal kaynaklı. Ilık havlu koyabilirsiniz. Ağrı kesici almayın düzeniniz bozulmasın.
Aynen ağrı kesici regl sürecini de bozabiliyor ılık havlu fikri iyi bunu deneyeceğim acilen çünkü aşırı acıyor
Teşekkürler
🙏🏻 rica ediyorum. Allahtan nöbetteyken gördüm. Aşağıda biri kist olabilir demiş alakası yok içiniz rahat olsun.
Yok yok zaten rutin kontollerimi yaptırdım öyle bir sorunum yok yine de teşekkür ediyorum🤗her ay aynı sorun çok can sıkıcı yanlışlıkla elim bile değse acıyor
Bilgi sahibiyseniz bi sorum olacak sorabilir miyim
Kadın doğum doktoruyum sorabilirsiniz tabiki. Rahat edemezseniz mesajım da açık yazabilirsiniz.
Çok sağolun gizli sorduğum için rahat sorabiliyorum burda🫣 benim göğüslerim 95 ölçü olarak ve uçları gün genelinde ben bildim bileli kabarık duruyor
Sürekli uçlarının sertleşmesi uçlarımın çok hassas olduğu anlamına gelir mi?
Sürekli uçlarının sertleşmesi hormonların aktif olarak kanda devam ettiğini gösterir. Sinirler bu bölge de yoğun olduğu için bazı kadınlar da uçları daha belirgin ve daha şiştir. Gayet normal 😊
Sürekli uçlarının sertleşmesi hormonların aktif olarak kanda devam ettiğini gösterir. Sinirler bu bölge de yoğun olduğu için bazı kadınlar da uçları daha belirgin ve daha şiştir. Normal bir durumdur.
Ben de öyle düşünüyorum peki aşırılık hissi zevk alma konusunda da yoğun bende, bu da aynı sebeple mi oluyor yani benim göğüs uçlarım çok hassas sanırım
Göğüs uçlarınız geniş ve dik olduğu için uyarılması da kolay oluyor. Özellikle kahverengi bölge ve uçlar en kolay uyarıya sahip yerler sizde.
Nasıl gecer bilemem ama geçmiş olsun :( yazını okuyunca üzüldüm.
Off sorma bunu ancak yaşayan anlar çok acıyor çokk
Regl olana kadar sürüyor bazen 1 hafta bile
Teşekkürler
Arkadas ne kadar bilgiliyiz kadinlardan fazla iyiyiz ben biraz geri kalmisim 😅
E bu regl in bir sonucu herkeste olmaz ama sende var
Çünkü hormonları yükseliyor ve isteğin artıyor ki şu an da öyle olduğuna eminim. Rahatlamayı denedin mi?
Rahatlamak işe yarar mı ki istek artıyor evet ama acıyı geçirmiyor bence rahatlamak
Tabii ki vücut rahatlıyor ya hani o gerginlik gidiyor dene bir
Ne kaybedersin?
Ablacım muhtemelen hiçbirinizde çözümü yok her ay yaşayacaksınız ve bitecek
Her ay yaşıyorum ama çook acıyor ve aşırı kötü oluyor bunu yaşamak gerçekten
Teşekkür ederim ne yapabilirsin ki 😔yine de sağol
maalesef hormonel bir durum çözümü yok
Çok hassaslaşıyolar ve dokunamıyorum bile
Çok duydum bunu
Aşırı kötü bi durum
masaj yapmak gerek
Sertmi uçları şişmişmi?
Evet sert zaten hep şiş benimkiler
Kaç beden
95
Konuşabilirmiyiz ikimiz soruyu beğensem gelirmisn
?
Ordamısın
Ordamısın?
Emzircen
Emilirse daha çok acır sanki şu an
Yavaş yavaş yalaya yalaya
Acıtmadan diyosun😅
Hı hı inciltmeden alttan üstten
Emzirmen lazım
Libodon yükseliyor
Ondan mı acıyor
Evet
Özelden bir şey sorabilir miyim
Bir garibana emzir
Emzirmek geçirmez ki😅
Sen garibana ver bir sömürsün bakayım nasıl geçiyor
Gariban olmayanla olmaz mı
Olur olur baktın geçmiyor 5 6 posta attır geçer
Öpim geçsin hayatım
Şişkin oluyorlar
Evet
Regl yaklaşıyor her Kadında farklı gösterrir ağrı yapması şişkin olması regl geliyorum der yaş kaçtı
Sen daha önce doğum yaptın mı birde halka açık kasıyorsun sanki
Kaç yaşındasın
37
Yaşın biraz varmış
Gizliden çıksam iletişime geçer misin
Geçmiş olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, o hissi çok iyi biliyorum! 😔 Regl öncesi göğüs hassasiyeti çok yaygın bir durum. Ben genelde sıcak kompres uyguluyorum ve papatya çayı içiyorum, biraz da rahatlatıcı yoga hareketleri yapıyorum. Yalnız değilsin tatlım, geçici bir süreç bu, denemeye değer! 🥰