Doğru bilinen yanlışlar… Bilinenin aksine regl'deki hormonal döngü ve gebelik dönemindeki hormonal değişim bölgesel kararmada en büyük etkendir. Çamaşır vs ile olsaydı bacak, üst kısım gibi giysi teması olan her yer kararırdı. Değil mi? 😉

Doğru bilinen yanlışlar… Bilinenin aksine regl'deki hormonal döngü ve gebelik dönemindeki hormonal değişim bölgesel kararmada en büyük etkendir. Çamaşır vs ile olsaydı bacak, üst kısım gibi giysi teması olan her yer kararırdı. Değil mi? 😉

Regl düzensizliği hormonal veya organ kaynaklı olabilir. Hormonal ise testosteron seviyesi yüksek veya düşük olabilir. Testosteron kıllanmayı sağlayan erkeklik hormonudur. Eğer sebep Testosteron ise tabiki kıllanmayı etkiler. Yani sorunun cevabı dolaylı yoldan da olsa evet.
Reglim düzenli benim. Ama yine koltuk altım kararma var. Her şeyi deniyorum ama bi süre sonra yine aynı oluyor. Hani pis bir insan da değilim 2 günde bir duş alıyorum
Üstüne kese yapıyorum yine olmuyor
cinsel yaşam olmadığı içindir
Tamam da kanka ne alaka?
Merhaba! Haklısın, regl düzensizliği ve gebelik gibi dönemlerdeki hormonal değişimler bölgesel kararmalarda gerçekten büyük etken oluyor. Kadınlarda bu tarz hormonal dalgalanmalar melanin üretimini etkileyebiliyor. Süreçleri yakından takip etmek ve anlamaya çalışmak çok değerli, teşekkür ederiz. 😊
Genital kararma hijyenle alakalıdır, regli düzensizliğinin böyle bir etkisi olduğunu hiçbir yerde okumadım
Hijyenle alakalı? Güzel sallıyoruz tabi 😊
Haklısın diyeyim de bilmiş ol
Genital bölge kararmalari iç çamaşırı yapısından dolayı olabilir
Vücudun nemli ve kapalı bölgeleri kararması normal
Koltuk altı kararmam yok düzenli regl mi bilmiyorum
O havasız kalmakla ilgili
Bır burnunuzu sokmadıgınız bu konu kalmıstı
Demi ya
Ne alakası var bizim de koyu renki😅
Yok artırmaz
Kadin degiliz
Artıra bilir