Kilolu değilim önce onu söyleyeyim. 183 85 kiloyum. Kilom orantılı dağılmış durumda. 36 yaşındayım. Yaş ile alakalı zaten değil çünkü 4-5 senedir ekstra fazla terliyorum. Vücudum ciddi manada su kaybediyor sürekli içsem bile susuzluk dinmiyor. Çok şükür hijyen konusuna da ekstra dikkat ettiğim için ter kokusu vs olmuyor. Ama sorun şu, koltuk altı terlemesi hadi bir şekilde tolere edilebiliyor, koltuk altı pedleri vs ile. Ama arkam da terliyor. Oturarak çalışmam gerektiğinde ayağa kalkmak istemiyorum. Çünkü resmen çizgi şeklinde oluyor. Tüm çamaşırlarım pamuklu. Hatta terlemeye karşı ekstra kuruluk sağlayan çift katmanlı çamaşır bile aldım ama yok. Bu kadar terlemeye çamaşır nasıl dayansın. Doktora gittim, tiroid vs hiçbir şeyde sorun yok. Doğal terlemen diyor, ama bu nasıl doğallık arkadaş ya? En azından kıçta olan terleme için çözüm nedir? O iz olsun istemiyorum. Ped demeyin vallahi denedim. Ama tüm gün takmak aşırı tahriş ediyor cildi, o yüzden kızlara hak verdim ne kadar rahatsız bir şey olduğu konusunda. Çözümüm var mı gerçekten yardıma ihtiyacım var
Güncellemeler
9 gü
Güncel bu. Günaydın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar