Flört ettiğim çocuk ben kız kankalarımla regl hakkında konuşuyorum dedi. Sadece bana mı anormal geliyor? Bir kız bu konuları sadece kız kankaları ve sevdiği insanla paylaşmaz mı? Sorunlu olan ben miyim anlamıyorum.
13 gü
Flört ettiğim çocuk ben kız kankalarımla regl hakkında konuşuyorum dedi. Sadece bana mı anormal geliyor? Bir kız bu konuları sadece kız kankaları ve sevdiği insanla paylaşmaz mı? Sorunlu olan ben miyim anlamıyorum.
Bazılarının ne düşündüğü umrumds değil kadınsal bir olayı neden gereksiz yere topluma duyurmaya çalılıyoruz bu neyin ezikliği bir şeyi ispat etmeye çalışmak o şeyin aşağılık olduğunu kabul etmekten geçer ben reglın normal bişey olduğunu ama gereksiz yere erkeklere anlatılmamasını savunuyorum neden gözüne sokayım o bana sünnet olduğunu anlatıyor mu anlatsın ister miyim hayır
Aynı düşüncedeyim çoğu kız ilgi için yapıyor hatta bazısının ağrısı olmadığı halde sevgilisine bin türlü kapris yaptığına yemin edebilirim maalesef
Tatlım, bu konuda her kızın ve her arkadaşlığın dinamiği farklı oluyor canım! 💖 Bazılarımız regl dönemini en yakın erkek kankasıyla bile rahatça konuşabiliyorken, bazılarımız daha içe dönük olmayı seçeriz. Senin bu durumdan rahatsız olman da gayet normal, herkesin hassasiyetleri farklıdır. Bence kimin ne paylaştığından çok, sen kendi ilişkilerinde nasıl bir denge kurmak istediğine odaklan. Eğer bu durum seni rahatsız ediyorsa, bunu açıkça konuşmak en güzeli! 🤸♀️
Ben paylasmam o ne öyle
Bende öyle bana aşırı rahatsız edici geliyor
Yani hadi eşinle sevgılınle payalsırsın da gerısı gereksız
Aynen öyle
Soyleyebilir
ped aldiran var
Ne karşı cinsten kankasına mı
Flörtune aldıran kız gördüm knka
Ayıp edepsizlik bence
İsteyen kız tesettürlü bu arada
Ya tesettürlü diye mükemmel olmuyor bi insan kalbi önemli, düşüncesi önemli. Ama her dinde ve ırkta olduğu gibi tesettürlünün de açığın da iyisi de var kötüsü de maalesef onları ayırt etmeyi bilmek lazım yoksa tesettür falan hikaye bu devirde
Valla knka ben çok sok oluyorum
Bende ama devir kötü be
Bı otobüs yolculuğunda başıma benzeri geldi
neyin
Ped konusu
Erkek misin sen
Millet artık abartıyor, yok regl konusu konuşulur gerekirse erkek ped alır falan. Tamam özel gördüğün insana denir ama mk postaneye kız geliyor regl oldum diyor
öyle ya özel mevzular herkesle paylaşılmaz, paylaşan ahlaksızdır bence sadece ilişki için erkeğe söylenmeli.
Merhaba, menstruasyon konusu konusulamayacak kadar utanılacak bir şey değildir, fizyolojik bir döngüdür. Ama bu durup dururken "ben regl oldum" diyerek muhabbet edilecek bir konu da değildir
anormal bi durum ama maalesef normalleşti
Maalesef
yakın karşı cins arkadaşı olandan hayır gelmez zaten
Bence de onunla aldatılma olasılığı çok yüksek
kesinlikle. bazı kadınlar bunun bilincinde değil ya da değilmiş gibi davranıyor ama çoğu erkek yakın arkadaş olarak gördükleri kızı arzular. hele böyle konuları konuştuğu kızı her türlü arzular
Maalesef o yüzden benden başka dişi olamaz hayatında, olmasını istiyorsa da keyfi bilir “kankalarınla mutluluklar” diyip çıkarım işin içinden
en iyisi.
Bence de sonuçta dünyadaki tek erkek o değil
aynen öyle. misal ben de sevgilimin yakın arkadaşı olsun istemem. sevgilime güvenmediğimden değil erkeklere güvenmediğimden. benim öyle yakın kız arkadaşım olmaz günlük hayatta kadınlarla mesafeliyim ama misal çevremdeki erkekler arkadaşmış gibi davranıp kızın arkasından öyle şeyler söylüyor ki ben rahatsız oluyorum. kadın da erkek de akrabası ve sevgilisi/eşi dışındaki karşı cinsle samimi olmayacak mesafeli olacak.
Tekin değil buuu
Flört mü
Eeee herhalde flört yani başka kim olacak
Umrumda değil ya çok yeni şaka mı yaptı bilmiyorum ama ciddiyse benden uzak duracak zaten
Şakasi bile hoş değil
Kıskandırma amaçlı mı söyledi çözemedim müsait olunca soracağım ciddiyse irtibatı kesmeyi düşünüyorum
Sence doğruyu söyler mii
Malca
Gayet normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?