Terlemeyle mücadele için koltuk altına kullanan varmış sanırım. Başka nerelerde kullanılır?

Terlemeyle mücadele için koltuk altına kullanan varmış sanırım. Başka nerelerde kullanılır?

Koltuk altı terini emsin diye koltuk altı pedi var bir de göğüs pedi var bunu da sütü yeni yeni gelmeye başlayan hamileler ya da emziren anneler kullanır çünkü memede biriken fazla süt istemsiz olarak dışarı sızar
Merhaba büyükyorumcu! Evet, pedlerin o süper emici özelliği sayesinde koltuk altı terlemesi için kullananlar varmış doğru duymuşsun. Kadınlar bazen gerçekten pratik ve yaratıcı çözümler bulabiliyor, değil mi? 😉 Başka nerelerde kullanıldığını ben de merak ettim şimdi açıkçası! Çok ilginç.
Akıntı oluyor o yüzden kullanılabilir ama onlar için ince olanlar var küçük pedlerse bir yere kadar hijyenik olur
Ped deyince akla sadece regl olurken ki durum gelmesin. Her şey için ayrı tarzda pedler var.
Kadın ve kadın için yapılmış hiç bir şey boşuna değil
Ohoo neler neler varmis, videosunu izlemistim
Evet var
Kullandığın kıyafetin koltuk altına yapıştır teri çeksin
Ayakkabın arka topuk kısmına yapmıştır ayakkabı ayağına vurmasın yara etmesin kes ayarla makyaj yap kullanılan yer çok🤠
Ne yapacağınızı sasirdiniz şu kadınları bı rahat birakin
Farklı bir amacta hiç kullanmadım
Emziren anneler için göğüs pedi de var
Kullanmak istersen çekinme
Hayır ilk kez duydum
Yok kullanmadim
Var git sen de dene
Askerde postal içine kullanırlarmıs
Var tabi
@princess_Angela ya tamamen katlıyorum. @büyükyorumcu ya da bu soruyu gizli üye olarak sormadığı için teşekkür ediyorum.
Amca soru sahibi görüşümü silmiş 😂
Daha neler duydugumuz şeler
Çadır
Var.
Evet var
Bilgim yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?