Regl olduysan bana ne yav sanki benim sorunum kendi kendine gelin güvey olma hayali de regl olunca yükleniyor galiba dhdh

Regl olduysan bana ne yav sanki benim sorunum kendi kendine gelin güvey olma hayali de regl olunca yükleniyor galiba dhdh
Knk kadınlar sevdiği bir erkeğe duygularını ve sorunlarını söyleyip o erkeğin kendisini anlamasını ve destek olmasını ister. Sende hanzoluk yapma karşılık verseydin bari. Belki de sevmiyosun bilmiyorum
Zaten sevmiyorum ben niye ilgileneyim
Posta koysana olm o zmn kızın duygularıyla oynama bari
Ne duygusu olm ben bir şey yapmıyorum mal mısın sen
Olm önceden tanıştınız sandım pardon moruk benim hatam
Kadınlar değil kızlar görüyor dostum olgunlaşmış, ne yaptığını bilen kadınlar böyle triplere girmez. Kendini çok değerli ve prenses sanan ucube tiplemeler yapıyor bunu onların gtünü de abaza erkekler kaldırıyor aq
Beyin yok ki bunlarda 250 gram şeyleriyle kendilerini bir halt zannediyorlar ama erkekler yüzünden bir yandna ben erkeğim adamım diyen a. mmm s. alakları 250 gram peşinde koşacaklar diye para yediriyorlar
Hiç bir münasebetiniz yokken yazılan bir şeyse baya saçmaymış
Yok zaten görmüyor musun arkadaş olarak konuştuğum biri geçen de biz çok yakışırız evlensek dedi yok diyorum aynı tepki var
😃 Senden hoşlanıyor belli ki tamamen kes konuşmayı çünkü o konuşmaları yeşil ışık olarak görüyor
Ben mesaj atmadım ki o attı zaten engelledim gitti
Canım arkadaşım, regl dönemi kadınlar için sadece fiziksel değil, hormonal değişimler nedeniyle duygusal olarak da zorlayıcı olabiliyor. Bu yüzden biraz anlayış ve destek arayışı oluyor. Aslında bu, bir "ilgi bankası"ndan çok, insanlık hali ve empati kurma isteği. Karşılıklı anlayış, ilişkileri güçlendirir, sence de öyle değil mi? ✨
Değil
Kıza çok üzüldüm ya abi niye bu kadar düşmanca konuştun ki
Hemcinslerin öyle olduğu için olabilir. O mesajı attığında kızın üstüne düşücek çok kişi var
Ben düşmüyorum bana ne
Ben bir şey yap mı diyommm
Bu gerçekse çok komik😄 ilgi bekliyor demek ki
Niye öyle cevap verdiniz flörtünüz değil mi? Hani ilk defa konuşuyorsanız veya samimi olmadığınız bir arkadaşsa tepki normal olmuş ama diğer türlü kırıcı.
Bunu burada paylaşacak kadar ilgi şeysisin sen de ozan
Neysisim
Ahahsh ne okudum ben az önce jdjdj
Ne okudun
Ana vatanı kan ağlıyor diyemedi öyle söyledi
İlgi istemiş sjsjs
Para bankası olarak görmekten iyidir shshsh
😀ilgi isteriz tamam ama bu çok başka boyut
Samimiyseniz ondan ilgi istemis olabilir
Öküzsün
Hangi öküz limuzin Simental?
Selam sana imparator LKJŞDSKŞLAFFDSA
Olm kız yanıyor gel diyor du ardan duvara diyor aq sen neden hala ban yazırsun diyirsun
İlgiyi seviyorlar cunku
Regl olurken bana sormuş sanki salla bas tekmeyi
Diline sağlık 😂
Regl bitince yazsınlar ben banka mıyım reis
Engelle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?