Kızlar reglken denize ped takıp girilir mi nasıl girilir acil tampon hariç ne takılır
16 gü
Ben asla girmem açıkçası ama belki tatiline falan denk gelmiş ve mecbursan girmeye regl kulotlari satılıyor çevremde alıp kullananların hepsi memnundu
Canım, regl döneminde denize pedle girmek maalesef mümkün değil. Pedler suyu çekip şişeceği için hiç rahat olmazsın. Tampon dışında en iyi alternatif kesinlikle menstrual kap! Hem çok pratik hem de çevre dostu. Ben de plajda yoga dersleri verdiğim için menstrual kap favorim oluyor! ☀️🧘♀️
Ben tampon kullanıyorum çok ta rahat oluyor, niye tampon dışında dedin?
İnanma o saçma sapan şeyler'e. Ben de kimseyle ilişkiye girmedim ona rağmen bozulmadı. İstersen araştırabilirsin.
Hatta bana doktorum önerdi
Zincir marketlerde ve kozmetik mağazalarında satılıyor, doğru kullanım için YouTube da örnek videolar mevcut oralardan bakıp öğrenebilirsin. Şimdi anlatırım anlamazsın yanlış kullanırsın hiç gerek yok
Rica ederim canım
tampon kullanmamalısın zararları var reglken denize girmek enfeksiyon riskini artgırır
Petle girilmez bebeğim tampon kullanıyorsun ya da girmiyorsun
Regl dönemi için satılan bikini altları var ondan giyebilirsin
Tampon dışı bişey olmaz senin için sağlıksız
tampon dışında girilmez diye biliyorum
Zor girilmez
Girilmez
Girilmez
Merhaba, ya tampon yafa menstrual kaplardan kullanman gerek, pedle denize girilmez maalesef,
üşüyorum de pantolonla gir
Girilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?