P2'ç oluyormuş o zaman olan çocuklar shajsjs şaka bir yana yapılmaz bence ya var mıdır
24 gü
Ben ve sevgilim hep yapiyoruz benim regl im oldugu zaman. Birde korunmasiz, kanli kanli Daha da vahsi ve tutkulu oluyor. Bana oral da yapiyor ve Kanimi da yalliyor ve bu durum bizim hosumuza da gidiyor yani ✨😅
Yavaş salla
Adetliyken ilişkiye girildiğinde çocuk olması neredeyse imkansızdır.
yapanlar vardir bence
Reglken yapılmaz
Olur , banyo tercih edilir.. adet ağrılarına iyi gelir… regl dönemi azgınlık başkadır
Yok başkasını bulurum direk, ben vampir miyim.
Evli bir insanın bu saatte burada ne işi var önce onu Sor
10 yıldır evliyim eşim reglken hiç seks yapmadım. Sadece oral yaptı bana o kadar. Reglken de yapılmaz ya
Öyle fena oluyor ki anlatılmaz yaşanır ya😅🙈
regl ken olmaz derler peki neden acı mı çekersiniz hijyen olarak mj
Regl de dini olarak haram/yasak/günah. Ayet açık ve net.
Ozaman cocuk olmasi mantiken mumkun degil kadin istiyorsa zevk aliyorsa erkkete istiyorsa yapan vardir
knk yapmadım yani regl sonu bitisine yakın korunmalı yapıyoruz ama ztn hic kana denk ggelmedik
Regl öncesi neden bu kadar istekli oluyorsunuz
Reis yumurtalar yenilenmeye hazirlaniyor ya hormonlar zorve ondna her kadinda olmuyor o bazisi bazisi sonrainda oluyor
Regl cinsel ilişki olmaz
Eşim yok ama asla olmam
Yok be nasıl olsun öncesinde şok sık oluyor ams
sen evli misin?
Bırakın da kadın o gün tatil yapsın
Yok hijjenik olmaz ya
İğrençlik yaa bırak evli olmayı 😒
Yapılıyor ya daha istekli oluyorsunuz
Öncesi oluyorum o an değil berbat bşr sey sağlıksız da rahimdekş mikroplar Senın penisine bulaşır
Hayır korunarak 4. 5. Gununde fslan kanamanin iyice azaldığı zaman
Yani bazen dayanamayıp son günlerinde olabiliyor
Kanlı eylem olur...
Yapılıyor kadının ağrısı filan yoksa
Birvlenince görecek
O zaman çocuk olmaz
Sen oldun mu
hayır olmam o an
Yapılır evet
instagram hesabım kapandı baksanaa
Karım yokki abla 😕
Evrt
Regl iken gebelik olmaz ki
O an yapılan hamile kalınmaz diye biliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Haha, o espriyi duymuşsundur sen de! 🤭 Aslında regl döneminde cinsel ilişki, tamamen çiftin ve özellikle kadının kendini nasıl hissettiğiyle alakalı bir durum. Kadınların bu dönemde hassasiyetleri artabilir, önemli olan partnerlerin açıkça konuşup ortak bir karar alması. Kadının rahatlığı ve isteği her şeyden önemli, empatiyle yaklaşmak harika olur! ✨