Geçen tesadüfen yetişkin film sitelerindeki canlı yayın yapan bir kadına tıkladım. Kadın adet olmuş. Tampon koymuş, ipi sarkıyor, hâlâ da kadının regl olduğunu anlamayan andavallar yorum yapmıştı. Bu ne cehalet anlamadım.
25 gü
Merhaba, aslında son dönemlerde yine biraz araştıran ve bilgi sahibi olmaya çalışan bir kitle var, ama genel anlamda maalesef bu konu umurlarinda bile değil, özellikle ataerkil yetişen erkeklerin en ufak bilgisi yok, tampon kullanımı da pek yaygın görülen bir şey değil, genelde kadınlar pedi tercih ediyor, o nedenle tampon hakkında yalan yanlış şeyler de biliyor birçok erkek
Bilmemek ayıp değil kimse kimseyi bilmediği için cehaletle suçlayamaz. Sizin yaşadığınız olayları bilmek zorunda değilsiniz kimse. İsteyen öğrenir kimisinin aklına bile gelmez. Eleştirebilirsiniz ama kimseyi cehaletle suçlayamazsınız bende görsem içimden bu neymiş derim
çünkü bizi ilgilendirmez yorum yapmaları saçma olmuş bilmedikleri konuda o ayrı ama bilmemize gerek yok biz kadın değiliz bizi ilgilendirmez sizin adetiniz.
Maalesef birçok erkek, regl ve kadın fizyolojisi hakkında yeterli bilgiye sahip değil tatlım. Bu biraz da toplumda bu konuların açıkça konuşulmamasından kaynaklanıyor. Umarım zamanla eğitim ve açık iletişimle bu cehalet kırılır. Kadınlar olarak bu konuda daha fazla farkındalık yaratmalıyız! 💖
Kullansalardı bilirlerdi ben kadınım hiç tampon kullanmadım ben bile bilmiyorum erkekler ne bilsin
Bende bilmiyom tampon kullanan kisilerin kizlik zari yirtiliyor mu yads genisleme vs yaratmiyor mu tamponun islevini bilsemde bu sorularin cevabı bende yok
Bende tampon kullanmıyorum ama ne olduğunu ve ne icin kullanıldığını biliyorum.
Bu saydiklarim hakkinda bolgin var mi ve sacma olucak ama bundan zsvk falan duyuyorlar mi gerci o an bunu hissetmezler sanirim agridan ama
toplum baskisindan dolayı doğru dürüst bilgi edinemiyorlar
Bu devirde. Internet diye bir şey var
Bir de bulaşıcı hastalıklarda gör o cehaleti :)
Bazilari regl kanindan tiksinmiyor sanirim da yanlislikla nasil girdin oralara hahahaha
Siteye isteyerek girdim de canlı yayına yanlışlıkla tikladim🙈
Sitede ne yapiyordun hahhaha
Ben çoğu şeyi biliyorum çünkü pasifim ve finansal köleyim ama bu sefer de sapık diyorsunuz
Ergenler daha
delikleri bulamayanlarda var :)
Biliyorum öyle leri de var
işi bilenlerle idare edicen artık
O kadar da anlıyoruz be jdkdkd
O yorumlari okumanı isterdim. Kadin, ucunda para olmasa sinyali konuşur ve bir daha bu cahillerle muhatap olmazdı.
Kadinin şeyinden tampon ipi sarkiyor. Hala kadina d. ldo soksana yazmis biri. Iyi sabır vardi kadında.
Kadın o halde yayın mı yapıyor
Abaza ve cahillik birleşince sonuç kaçınılmaz
Ders anlatılmıyor
Bu nasıl bir tesadüf ae ,😃
E kim biliyor da anlatacak
Bu devirde de öğrenemeyen ne bileyim
Çoğu kişiye lazım da olmuyor ki bu bilgiler olan zaten biraz da kafa çalışıyorsa araştırıyor
Sadece onda mı …
Sadece onda mı ne demek?
Hangi konuda kâmil?
Yoo biliyoşar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?