Regl olmak istiyorum ama olmuyorum, olamıyorum, dua etsem olur muyum? Lütfen kötü yorum yazmayın, dua edersem olur muyum?
23 gü
Regl olmak istiyorum ama olmuyorum, olamıyorum, dua etsem olur muyum? Lütfen kötü yorum yazmayın, dua edersem olur muyum?
Kusura bakma dua ise yarasaydi ne dünyada engelli birey kalırdı ne savaşlar olurdu ne çocuklar ölürdü neymiş çocukları melekler koruyormus neymiş Allah istemedikten sonra yaprak kimildamazmis demek ki neymiş Allah'ın izniyle her türlü kötülük her türlü savaş olup çocuklar ölüyormuş 35 yıl dua ettim hiçbiri kabul edilmedi tasiyamayacagimiz yükün fazlasını vermezmis😆😆😆 bize kötülük yapanlar kral gibi yaşayıp kral gibi öldüler Allah kötüleri sever ve onların dualarını kabul eder
alakası yok. biyolojik süreç bu
dua edebilirsiniz tabikide
Bence o yaşlarda normal regl düzensizliği stres yapma
Kaç yasindasin?
Ayrıca bir doktora git yani kadın doğuma falan
Kasıklarına baskı uygulasan yumruklasan falan faydası olmaz mi
12 yaşında kız çocuğu evlensin öyle cinsel olarak aktif olsun zihniyeti var çocuk geline tepki göstermez kimse.. ama regl olamıyorum bu yaşta bile önce evlen sonra aktif ol derler.
Doktorlar bile kadın bedeni üzerinden pirim yapıyor, bekar bir kıza bakire misin diyor bakire çıkınca neden evlenmedin bakire çıkmayınca da ahlak dersi verir yaptığın yanlış der çocuk gelini ve bakire olmamayı asla savunmuyorum...
Kadın olmak baya zor hele böyle toplumlarda.. Hiç mi olmadın bu yaşına kadar
Oldum da gecikti 2 gün
2 gün geciktiyse kesin kısır kaldın artık çocuk doğuramayacaksin
Desene kanım kurudu
Kötürüm bile kalabilirsin mazAllah
Çocuk düşünüyor musunuz bakire misin erkek arkadaşın var mı evli misin bekar mısın.. bu soruları hiç sevmiyorum onu ilgilendirmez
Kimseyi ilgilendirmez senin özel hayatın sonuçta
Doktorlar bir kadına öyle soru soramaz onu ilgilendirmez çocuk düşünüyor musunuz falan. Kimse kimseye soru sormamalı
Bu ne?
Diğer hesabın
Neden buraya link attın şimdi?
Kimse kimseye sosyal medyada hakaret edemez ederse de cevabını alır, bu tip erkekler neyine güveniyor bir kadına ' sen öl ' diyor.. hak etti az bile yapılmış..
Ölsün dedi bu tip erkeklere dayak atacaksın
Dua ile değil bilim ile çözülür. Doktora git.
Regl için gerekli içecekler var doğal onu dene
Doktora baş vur dua ile olmaz
Doktora gitsem bana olmadık sorular soracak
Onu ilgilendirmez benim özel hayatım
Kesin olursun
Geçmiş olsun yeni basladi
Ne alaka lan erkemşsin yoksa
Hamilemisiniz
Nane limon kabuğu kaynat iç regl olursun
Hamilemmisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?