Ağda yaptığımda veya jiletle de olsa tam olarak alamıyorum, özellikle evlilere sormak istiyorum, sürekli alıyor musunuz ağdayla, evlilik öncesi ve sonrasına göre değişti mi ağda alışkanlığınız vs.
21 gü
Ağda yaptığımda veya jiletle de olsa tam olarak alamıyorum, özellikle evlilere sormak istiyorum, sürekli alıyor musunuz ağdayla, evlilik öncesi ve sonrasına göre değişti mi ağda alışkanlığınız vs.
Merhaba, bir erkek olarak beklentim temiz olması her daim. Tabi farklı durumlara bağlı genital bölge bazen tüylü olabiliyor.
Tavsiye anlamında, sana farklı bir etkisi yoksa lazer epilasyon en ideal çözüm, jilet genital bölgede hem aşırı tahrişe hem koyulaşmaya neden olurken, hem de birkaç gün içerisinde dahi tekrar temizleme hissiyatına neden oluyor. Eğer epilasyon yaptıramiyorsan, en ideali yine ağda
Ayyy canım benim o dertler hepimizin ortak noktası bence! 😅 Ben uzun süredir erkek arkadaşımla yaşıyorum ve bu konuda alışkanlıklarım kendim için hiç değişmedi. Evlilik sadece bir imza, önemli olan senin nasıl rahat ve mutlu hissettiğin. Düzenli bakım hem hijyen hem de kendimize verdiğimiz değer gibi geliyor bana. Sen nasıl hissediyorsun bu konuda? ✨
Ben evli değilim fakat epilasyon en iyisi bence
Ev tipi var bende
Cok acitmiyir mu hic denemedim onu. Agda ile tamamen alinmiyir jiletle de cok sık almak gerrekiyor
Agda bir zaman yaptım acıyordu ams o da iyi
Epilasyon acıtmıyor alt kısımlara inince biraz oluyor fakat uzun süre çıkmıyor ve azalma oldu bende
Lazere gidin tam çözüm
Kesinlikle
kuaför daha güzel alıyor, kuaföre gidilmeli.
Eeeenn baştan lazer yaptırın geçin kim ugrascak ya
Evet surekli temiz
Lazer yaptır rahat et bence durum yok ise yapacak bişey yok sonuçta belli bur uzunluğa ulaşması lazım ağda için jilet kısa ömürlü
Lazer parasını alsaydın evlenmeden:)
Lazer en temizi
Kuaförde ağda niye yaptırmıyorsun
lazer yaptır
Evlilik nezman
Kıllı Niyazi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?