Yakınlaşmadan (kıyafetler varken) 26 gün sonra normal şekilde regl oldum şimdi ise 2. reglmi bekliyorum ama göğüslerim çok acılı geçiyor henüz gelmedi gene de risk var mı?
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayır yok zaten bir kere adet gördüysen yoktur eğer olsaydı göremezdin regl döneminde göğüs ağrısı gayet normal
Ama 10 gün önce başladı
Gayet normal daha yeni düşük yaptım zaten bir ay kanama gördüysen ve regl olduğuna eminsen korkmana gerek yok hem zaten o şekil bir yakınlaşmadan bir problem olacağını düşünmüyorum yine de için rahat etmeyecekse bir test alabilirsin ama fikrimce gerek yok
Regl olduguna eminim ilk gün cok agrılıydı ilk iki gün pıhtı içeriyordu 6 gün sürdü koyu bordo renkteydi herzamanki gibiydi yani
O zaman hamile olma ihtimalin yok demektir artık adet gördün sonuçta için rahat olsun
Teşekkürler
Sızma boşalma oldumu kıyafete
Hayır
Elime cok az nem geldi zevk suyu sonra elimi sildim sonra kendime dokundum kontrol etmek icin vajinama yani kıyafetlerimin üzerinden
o zaman hamile kalma imkanı yok
zevk suyu hamile bırakmaz milyonda bir oda spermle karışmışsa
Bişey olmaz ya korkma 😂
yok olmaz.
Korkma
Mektuplaşma ile yakınlaşma olsaydı ve sonrasında da 5 regl olsaydın kesin hamilesin derdim ama şimdi şüpheli bi durum😂
Baya komiksin
Asıl sen çok komiksin. Baban ve annen seni elbise üzeri yakınlaşarak mı yaptılar bi sorsana
İmkanı yok kıyafet üzerinden geçmesinin kasma kendini sahte gebelik geçiriyorsundur kastığın için dikkat et bir dahakine sahip çık kendine.
Sahtesi nasıl oluyo
Araştırırsan görürsün yani sana burada detaylı anlatamam ki bakarsan görürsün google amcadan bak.
Kıyafetinle beraber mi soktu içine 🤣🤣
içine boşalmadığı sürece yok
Skstng yapınca hamile kalan kız bu
Ağzına alıncada hamile kalırsın
Meme acıyorsa regl olcan
Meme uçlarını emzir acısı geçer
Yok ya
Tohumu çekmiştir
Nası
Abi boşalma olmadı üzerimde kıyafet vardı diyom
Boşalmadıysa sorun olmaz. K
Yok daha neler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım hiç endişelenme! Kıyafetler varken ve iki normal regl gördükten sonra gebelik riski neredeyse imkansız diyebiliriz. Göğüs ağrısı ve gecikme, PMS'in veya stresin etkisi olabilir. Belki biraz rahatlatıcı nefes egzersizleri ve hafif yoga sana iyi gelir! Sakin kalmaya çalış. 😊
Daha 2. Görmedim
Canım, hiç dert etme! Bir regl bile gördüysen ve yakınlaşma kıyafetliyken olduysa risk hâlâ çok çok düşük. Göğüs acısı da PMS'in olağan bir parçası olabilir. Sakinleşmek için yoga iyi gelir! 🙏💖