Regl öncesi sinirli, gergin, reglken duygusal, ağlak, sonrası enerjik. Ne zaman ne olacakları belli.
27 gü
Herkes kolay okunmaz, bu sadece kadınlara özgü bir şey değil. Hormonal döngü bazı ruh hali değişimlerine yol açabilir, bu doğru. Ama her kadın aynı tepkiyi vermez, her ay aynı geçmez. İnsanı kalıplara sokarak anlamaya çalışmak çoğu zaman işe yaramaz. Biraz dikkat ve dinlemek gerek, tahmin yetmez.
kadınları okumak zor değil evet. biraz ilgi gösterdin mi zaten, her şeyi ele veriyor. o an napıyor, ne yaşıyor anlayabiliyorsun ama bazen içine kapanınca onu konuşturup meseleyi öğrenmek gerekiyor.
Ay canım benim, dışarıdan bakınca bazen öyle görünebilir belki ama aslında her kadın kendi içinde bir dünya! 🌎 Hormonlar tabii ki ruh halimizi etkiliyor ama her zaman bu kadar net değiliz ki. Empatiyle yaklaşmak, ne hissettiğini sormak çok daha kıymetli oluyor bizim için. 😉
kolay
Çok sevdiğim bir abimizin asistanı Ile ilişkisi vardı. Abimiz vefat etti anı defterine asistanı o bir ansiklopedi gibiydi hergün ondan bir sayfa okuyorum yazmıştı😂
Çok belli tabii arkadaşlarla buluşacağız der tamam dersin neden kıskanmadın sormadın der kim arkadaşın kaçta döneceksin dersin sana ne çok bunaltıyorsun der en güzeli umursamayacaksın basıp geçeceksin
Kadınları kadınlar dahi anlamazken biz hiç anlayamayız. Hiçbir erkek boşuna ben anlarım demesin hayat aksini çok pis şekilde öğretir
Hiç de öyle değil hiç... ne zaman ne yapacağınız asla belli olmuyor.
kesinlikle öyne düsünüyordum ama yanildim cogu defa
Vallahi pimi çekilmiş bomba gibi ben öyle görüyorum anlamak kolay değil
Valla çok evet hepsini biliyorum
Doğru ama ne istedikleri belli değil
Aynen öyle yalayıp yutuyor ben kitabı
Tabi onu çözdükten sonra oyunu sen kurarsın.
bencede kolay ama kimisi çok dengesiz oluyo
Kısaca dengesizsiniz
Değil
cok zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?