Baya açık aşırı açık bir pembe rengi var ne oldu da rengi değişti anlamadım normalde reglin başıyla sonunda öyle olur azaldığı için ama bende öyle değil 2 3 aydır bu şekilde az da gelmiyor çok kanamam oluyor
1 ay
Baya açık aşırı açık bir pembe rengi var ne oldu da rengi değişti anlamadım normalde reglin başıyla sonunda öyle olur azaldığı için ama bende öyle değil 2 3 aydır bu şekilde az da gelmiyor çok kanamam oluyor
Merhaba, menstruasyon kanaması genelde koyu olur, bunun nedeni uterus duvarından sökülen kanın oksijenle temasına bağlı okaitlenmesine bağlı olur genelde, ancak beslenme değişiklikleri, hormonal dalgalanmalar gibi nedenlere bağlı olarak kanın rengi daha açık olabilir
Kuzum, regl kanının rengi değişince endişelenmen çok doğal, seni anlıyorum! 🥺 Beslenme, stres ve hormonal durumlar rengi etkileyebilir. Açık pembe, kanın daha seyreltik olduğunu gösterebilir. Eğer aklında soru işaretleri kalıyorsa, içini rahatlatmak için bir doktora danışman harika olur. Kendine çok iyi bak! 🥰
Canım mastürbasyonu azalt doktora gittim bana 2 3 ay yapma dedi
Bendede aynı şekilde pembe gibi bi renkte geldi
surekli yapmiyorum ki bazen ayda 1 bazen 2 haftada 1 bazen haftada 2 degisiyor yani cok yapmam aslinda
hormonlardan olabilir normal
Taze olduğu için
Ne alakasız var erkeksin bisi bilmiyorsun sus regl mi oluyosun sen de cok biliyosun
Sen Bi daha sallama canım tutmuyor
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?