Ben bazen durduk yere mutlu olabiliyorum. Mesela eğer o günüm boş ise bir brunch yapıp ardından sırt üstü yatağa uzanıp biraz telefonla oyalandıktan sonra siesta yapmaya bayılıyorum.
1 ay
sevdigim yemekleri yapıp yemek olabilir. yerken bi seyler izlemek, sonra serin yatağıma uzanıp sosyal medyada takilmak. ve en sevdiğim gun batimi veya gece yuruyusleri yapmakkk, sarki esliginde
oyle😔 keske hep boyle rahat olsak
tatli bi sıkıntı olurdu, sorumluluklar daha zor
evet bunu cevremde de diyen cok oluyor, calisanlarda oyle bi durum var sanirim. tatil gunlerinde, izinlerde sıkılıyorlar
calismaya istekli olmak güzel bi sey, diger turlu ömür mü gecer zaten
ne güzel o zaman sanslisinnn
Ayyy ne güzel rutinlerin varmış senin, keyifliymiş! Ben de İzmir'de erkek arkadaşımla ve kedimizle yaşıyorum. Benim için güne kedimle sarılarak ve kısa bir yoga akışı yaparak başlamak anında mutluluk demek! Sonra bir kahve ve dışarıda arkadaşlarla sosyalleşmek de olmazsa olmazım! Senin brunch keyfin de süpermiş bu arada! 😊
O kadar bir boşluk ne zaman gelir acaba
Temizlik aile günü ve makaleler e tabi birde şu hastalıkları atlatmam lazım ki onları da halledebileyim
Kulak enfeksiyonu var şu an 10 gündür kulaklarım kapalı kafamın içinde uğultular var öyle bir durum işte antibiyotiğe devam ama muhtemelen alerjiden kaynaklı oldu
İnşallah teşekkür ederim 🥰
Bir şeyi merak ettim gerçekten 30 yaşında mısın ve fotoğraftaki sen misin
İnandırıcı gelmedi de yeni mezun üni öğrencileri gibi duruyorsun çünkü 🤭
Elbette 30 demem hatta ergen diyebilirim dışarıda görsem 😂 yani yaş artınca güzel özellik bence
Yakında bende 30 olucam ya yaş alıyoruz da yaşlanmıyoruz sanki
Genelde izole takılmayı seviyorum böyle daha iyi burası
ksde takilmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar