Reglimin beşinci günü başka hiçbir şeye odaklanamıyorum. Ne hobiler ne arkadaş sohbeti ne yürüyüş ne spor.. Saçmalamadan fikir verin lütfen
1 ay
Reglimin beşinci günü başka hiçbir şeye odaklanamıyorum. Ne hobiler ne arkadaş sohbeti ne yürüyüş ne spor.. Saçmalamadan fikir verin lütfen
başka seyler dusunmeye calid
Geçer kendiliğinden
O saclarini elime dolayip kendime cekip ta*saklarim kalcana carpa carpa silkerken seni yataktan kalkamayacak hale sokacagim seni istekli sevgilim diye fisildsrdim kulagina denmesi sanırım kötü etkiler seni hssksjwkss
İlla sapıtacaksınız.
Yuooo burada tespit yaptık aşk olsunzmznxmxmkd
sizind ebu döneminizin hormonlarının saçmalamaları valla ya :) sizi zor durumda bırakıyor
Çok edepsizler çok
muzurlar ya olur mu hiç öyle ama oluyo ama bazende yakışıyo size be deme öyle:)
Bilmediğim için soruyorum, Bu dönemde mastürbasyon yapamıyo musunuz
Nasıl dokunayım şimdi
Anladım ama dokunabilsen mastürbasyon yapman bi sorun olmaz yani demi
Hiç yapmadım
Pedin üstünden yapsan
Yanlış bişey yapmaktan korkuyorum
Bişey olmaz herhalde, Zaten adetin bitmek üzereymiş
yok bunun bi caresi.. 25 yas sonrasini bekleyeceksin..
Ne alaka
Sen gerçekten 36 olamazsın. Benim parnerim var zaten. Düzenli bir hayatım var. Ama mastürbasyon hiç yapmadım gerek olmadı şu an sadece regl olduğu için yapamıyoruz.
İnancı gereği öpüşmez bile bu durumdayken
ok gercekten bir cevap ariyorsun. tas- ak geciyorsun saniyordum.. olayin hem biyolojik hem teolojik boyutu var.. biyolijik olarak yukselmek kadar normal birsey yok kadin icin.. cunku ciftlesmeye dair tum hormonlarin ayyuka cikip ciftelem gerceklemsmis yumurtanin disa atimidir regl.. ve reglin ilk gunleri sancili olsada son gunleri ve ilk haftasi kadin yuksek olur.. ve bunun cozumu sadece mental olarak yapilabilir.
inanc kismina gelecek olursak.. hanefi mezhebine gore konusuyorum.. alt kismi disinda kadina ve erkege dokunma noktasinda bir sinirlama bildiren bir dini referans yok... opsumekte veya goguslerle oynamakta bir beis sakinca mekruh haram diyen bir referenas kaynak yok edillei seriye de gormedim duymadim okumadim..
Eic vercem sana en azından beni anladın
ahaha lutfettiniz.. :D ama benim icin odul o duygulari sizin agiznizdan duymak olurdu.. o andaki hayal dunyana ziyarette bulunmayi isterdimm.. boş ver kanka.. eic vs.. inancina uygun sekilde bu duyguyu bastirmadan yasa.. yani parnerin seni psun koklasin ve sana usulca zevk veren noktalarina masaj yapsin.. buna kalca slkmak dahil.. yani parnetirn sirt ustu yatsin sen onun uzerinde ol ic camasiryla ve o kalcalarini iki eliyle kavrayip daireler cizsin.. boylece vajina kismin kaslip gecser ve dolayli bir mas.. zevki alir rahatlarsin.. sabaj ve aksam birer posta seni rahtltir isine gucune gunduz odaklanmana yardimci olur..
Yarın bitmiş olur zaten.. Gecelikleri giyip harika bir qkşam geçiricez eminimki. Sana eic yok o zaman
Kendimle ilgili pek bişey söylemedim sanki😄
Anonim olmak sadece daha rahat konuşmamı sağlıyor. Bunun toplumsal sebepleri açık.. Yükselmek için ihtiyacım olan tek şey hormonlarım. Yükseltmek içinse... Üstü kapalı küçük ifadeler aslının ne kadar heyecan vereceği konusundaki tüyolar bu konuda özgüvenim tam benim😉
Bu akşam tek kale mqç var🙊
Partner yoksa aynanın karşısında okşayın kendinizi izleyerek
Sadece mastürbasyon yap rahatlarsın isteğini ertelemiş olursun bitene kadar devam et
Benec telefonu eline almamaya calismalisin oncelikle
Niye
Cunku telefon insanin aklini karistiriyor, herseye cok kolay erisebilme sansin kafani karistirir
Yani saydıklarının hiçbiri fayda etmiyorsa zor
Dışarılara çık bence dışarda bişey yapamayacağın için geçecektir
Rahatla sadece mastürbasyon iyi gelir
mastürbasyon yap kurtul
Yapmadım hiç
İçte bende onu diyorum yap ki aklından çıkaın vee rahatlarsın agrılarınnda hafifler
mastürbasyon yap geç abartma bu kadar
mastürbasyon yap
Gell üzrmee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Reglinin sonlarına doğru hormonlar coşuyor tatlım, yalnız değilsin 😅 Önce bunu normal kabul et.
Enerjini başka yere yönlendirmeyi dene; sıcak duş, hafif yoga, derin nefes egzersizi, rahatlatan müzik çok işe yarıyor.
Kendi sınırlarını bilmen önemli, canın istemiyorsa da kendini zorlamamaya dikkat et canım 💜