Her ay düzenli adet olurum ama bu ay 10 gün öncesinden oldum. Daha doğrusu olmaya başlıyorum, yeni yeni lekelenmeler geliyor ve karnım ağrıyor biraz. Mevsim geçişinden falan mı kaynaklı acaba ya
1 ay
Benimde en son ilişkim ilişki de denmez ben ona yapmıştım sadece başka bir şey olmamıştı Ocak Şubat gibi oldu başka da hiç bir şey olmadı ondan sonra düzenli adet oldum en son 25 Martta adet oldum ondan sonra olmadım hiç Şubat ayında da olmuştum regl ocak ayında da oldum ama bu ay adet olmadım sadece cuma günü azıcık peçeteye koyu pembe parlak kırmızı kan geldi başka bir şey olmadı
hamilelik ihtimalimde yok
Işin tersi 1 aydır midemde çok bulanıyor kusuyorum olacakmışım gibi karnım ağrıyor ama olamıyorum ne yapabilirim dediğim gibi hamilelik ihtimali O yani Galiba bahar ayı diye böyle oldu ya anlamadım ben de
Erken regl can sıkıyor biliyorum kuzum 😅 Düzenli gidip bir anda 10 gün öne kayması stres, hızlı kilo değişimi, yoğun spor, ilaçlar, hatta mevsim geçişiyle bile olabiliyor. Lekelenme ve ağrı devam ederse bu döngüyü not al mutlaka bir kadın doğumcuya görün. Şu anlık sıcak su torbası, papatya çayı ve hafif yoga iyi gelir 💕
mevsim gecişleri falan etkilemistir
Mevsimsel geçişlerden olabilir
Adetten sonra 11 ve 17 günler arasında içine boşalmış olursa hamile kalırsın diğer günlerde dilediği kadar içine akıtsa da gebe kalınmaz maalesef.
Arada bir olur normal bir durum bu
Mevsimsel kaynaklidir evet
Stres altında normal
Sıcaktandır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?