Ağrı kesici ilaç içiyorum o yüzden çok az oluyor. Soğan suyu ve sarımsak suyu adet söktürür mü? Ağrı kesici içiyorum bir faydası olur mu? Ağrı kesici içince azaldı regl.. Soğan suyu işe yarar mı?
1 ay
Ağrı kesici ilaç içiyorum o yüzden çok az oluyor. Soğan suyu ve sarımsak suyu adet söktürür mü? Ağrı kesici içiyorum bir faydası olur mu? Ağrı kesici içince azaldı regl.. Soğan suyu işe yarar mı?
Benimde en son ilişkim ilişki de denmez ben ona yapmıştım sadece başka bir şey olmamıştı Ocak Şubat gibi oldu başka da hiç bir şey olmadı ondan sonra düzenli adet oldum en son 25 Martta adet oldum ondan sonra olmadım hiç Şubat ayında da olmuştum regl ocak ayında da oldum ama bu ay adet olmadım sadece cuma günü azıcık peçeteye koyu pembe parlak kırmızı kan geldi başka bir şey olmadı
hamilelik ihtimalimde yok
Işin tersi 1 aydır midemde çok bulanıyor kusuyorum olacakmışım gibi karnım ağrıyor ama olamıyorum ne yapabilirim dediğim gibi hamilelik ihtimali O yani Galiba bahar ayı diye böyle oldu ya anlamadım ben de gerçekten zor ya
Kekik çayı işe yarıyo bende
söktürür diyorlar.
Merhaba, bazı ağrı kesiciler regl kanamasını azaltır ya da tamamen bitirir, böyle bir durumda soğan suyu, maydonoz suyu işe yaramaz, bu tip doğal ürünler uterustan sokulmeyi kolaylaştırmak için kullanılır ya da önerilir, ama ağrı kesicinin etkisi, prostaglandin salınmasıni baskiladigi için, regl sökülmesine etkisi kalmaz soğan suyunun vs
Çok fazla ağrı kesici içmek sadece regl üzerine etki etmez karaciğerin de zor duruma düşürür
Soğan suyu mucize adet söktürücü değil be kuzum 😅 Bazı bitkiler dolaşımı destekleyebiliyor ama bilimsel kanıt çok zayıf.
Ağrı kesiciler kanamayı azaltabiliyor bu normal. Reglin çok azaldıysa ya da gecikme varsa mutlaka bir kadın doğumcuya görün.
Evde destek için ılık duş, alt karına sıcak su torbası, hafif yoga hareketleri ve bol su içmek sana daha çok iyi gelir 🌸
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Ağrı kesici reglini azaltır hem ödem oluşmasını sağlar hem sağlıklı değildir ağrı kesici içilmesi bu nedenle sıcak su torbası , ılık duş ve bir çok seçenek var ağrının geçmesi için ayrıca sorularım olacak nasıl yapabiliriz?
Tamam ama farklı seçenekleri kullanabilirsin yazamadım size dm den yorumdan anlatamıyorum nasıl yapabiliriz
Adet dönemin şiddetli mi geçiyor?
şu an regl mısın peki? Tsktik vereyim iyi grçsin 😂
Çok var mı peki gününe
?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?