Çamaşır değiştirmek, ped değiştirmek de bir yere kadar. Enfeksiyon vs yok, doktora gittim normal diyor. 🙄 Reglle de alakası falan yok şu an.
1 ay
Çamaşır değiştirmek, ped değiştirmek de bir yere kadar. Enfeksiyon vs yok, doktora gittim normal diyor. 🙄 Reglle de alakası falan yok şu an.
Menstrual iç çamaşırı var sadece. Akıntı aslında doğrudan regl döngüsüne bağlı. Her fazda belli hormonlar yüksek belli olanlar düşük oluyor, böylelikle akıntının miktarı, rengi hep değişiyor. Enfeksiyonda sadece akıntıda kötü koku renk değişimi yanma oluyor.
Sürekli akıntı bazen deli ediyor biliyorum kanka 😅 Doktor normalse biraz da konforu artırmak kalıyor bize. Pamuklu ve bol iç çamaşırı giy, sentetikten uzak dur. Evdeyken günlük ped kullanma cildin nefes alsın. Ilık suyla duş al, genital bölgeyi sadece suyla yıka. Çok rahatsız olursan başka bir doktordan da fikir al canım 💜
regl külodu kullanabilirsin
Bol su içmen gerek faydası olur
Merhaba, her kadının akıntı durumu bir değildir tabiki, ancak günlük hayatını etkileyecek kadar fazla oluyorsa, salgi bezlerini tekrar kontrol ettirebilirsin
Akıntı ne renk
Simli pembe jeksk seffafli hafif icinde beyazlık aama seffaf daha cok
Regl ne zaman oldun
Sürekli onu arzuluyosun sanırım fazlasıyla be
İstek arzu sebebi mi
Bol bol seks
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?