Kanamamın az olduğu regl günlerimde sadece sabah kalkınca ve yatmadan önce ped değiştiriyorum.
1 ay
Kanamamın az olduğu regl günlerimde sadece sabah kalkınca ve yatmadan önce ped değiştiriyorum.
Evet pissin illa kan dolması gerekmiyor zaten ped yeterince sağlıksız o kadar uzun süre vücutta havasız kalması ekstra iğrenç vajinan kapkaradır eminim mesela
Sen tertemiz olsan ne fayda daha şurda saygılı şekilde iki cümle kuramadan fikrini ifade edemiyorsun, bu kadar hırsla çok yaşamazsın yazık
Nesi saygısız ve nerem hırslı acaba bide ömür biçiyorsun bana hadsiz kokuşmuş
Hijyen manyağı değilsin kız, rahat ol 😄 Az kanamalı günlerde sabah akşam ped değiştirmek çoğu kadın için normal. Ama kokuda artış, kaşıntı, tahriş oluyorsa pedini daha sık değiştirmeyi dene. Ben az kanamada 6-8 saati geçirmem mesela. Sen bedenini dinle canım 💖🩸
koku falan olmuyorsa sorun yok bence
Bu sizi rahatsız etmiyorsa normal ama tavsiye edilmeyen bir değiştirme sayısı koku vs olmuyorsa iyi
Peki bu şekilde rahat edebiliyor musun
Evet koku olmuyor zaten pedler pahalandı her regl dönemimi en az 20 tane ped değiştirerek kapatacaksam işim zor
Yani eğer çok fazla koku olmuyorsa normal. Çünkü gerçekten bazılarında O kadar aşırı koku oluyor ki yanlarındaki insan bile rahatsız olabiliyor
İlginç
Evet
Koku oluyor mu
Çok yoksa normal knk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?