Doktora gitmek
Eczaneden bildiğin ilaçları almak
Kış çayı/ıhlamur/terleme gibi eski yöntemleri kullanmak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bunların hiçbiri değil. Evde mevcutsa, burun ve boğaz temizleyici ilaç veya kedi hazırladığım diğer sıvı karışımlarla buraları günde 2,3 defa temizlemek. Vitamin takviyesi almak. Dinlenmek. Bol su içip, yaşam alanımı daha sık havalandırmak. Faydali çay çeşitleri içmek.
Hastanede çalıştığım zamanlarda serumla hızlıca toparlanırdım. Önceden hastalandığımda ilaçlarla 2-3 gün içinde iyileşirken, şimdi hastalıklar daha uzun sürüyor gibi. En son Mart ayında grip oldum. İlaçlar ve bitki çayları pek işe yaramadı, yaklaşık 10 günde zor kendime geldim.
Ben yazın klimadan çok kez hasta olmuştum. Hasta halde işe gitmek ayrıca zor oluyordu. Serum iyi geliyor gerçekten. 1 hafta uzun sürmüş. Geçmiş olsun 🙏
En iyi cevap için teşekkür ederim
Bitkilerden gelen şifa doğa ana bize yardımcı olur. Grip doktora gidilecek bir hastalık değil. Her bahanede doktora koşanlar olmasa zaten hastaneler bu kadar kalabalık olmazdı.
Teşekkür ederim 🌸
Kış çayı, Tylol Hot, c vitamini içeren yiyecekler, ıhlamur, atom çayı vs tüketmek. Pandemiden sonra 1 kere grip olup doktorluk oldum ama pandemi öncesi sağlık durumuma geri kavuşuyorum. Yıllarca doktora gitmem
Kış çayı ve terleme diyen tayfadanım Tersy 😄 Hele limonlu ıhlamur, zencefil, bol su, kalın çorap… Önce doğal yöntemler, dinlenme, iyi beslenme. Ama 2–3 güne toparlanmazsam hemen doktora. Eczaneden kafama göre ilaç pek sevmiyorum. Sen hangisini yapıyorsun kanka? 💊🍋🫖
Bol bol sıcak şeyler içip, bal pekmez tarzı şeyler yemek
doktora giderim.
kendi kendine geçer
Valla yalan yok ben doktora gitmiyorum Eczaneye de... Bu durumda benim için en uygun seçenek "Kış çayı/ıhlamur/terleme gibi eski yöntemleri kullanmak"
Bir baş soğan, 3 diş samırsığaahh, zeytinyağı, kekik ve ekmek ile dipçik gibi oluyorum. Ha bir de ejderya gibi🙂
Son seçenek.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?