Ben çok stresli, gergin, sinirli oluyorum, bir de sağ göğsümde acı ve ağrı oluyor. Sizde nasıl? Bu durum normal mi, doktora gitmeli miyim?
2 ay
Çoluk çocuk ile takılıyorsun be apla bu ap. tal engel attım diye biliyorum ben patates karının sorusu karşıma çıkınca irkildim zavallı ya o beynini biraz geliştir düp düz sövesin geliyor söyle modellere ya neyse 🤣 siz bunun ne olduğunu biliyorsunuz zaten ucuz patates ülke kadını işte 1 TL ederi yok
karnımda bi agrı başlar ama belli olmayan bi ağrı kaç gün devam eder o zmn hissederim
3-4 güne olacağım gerginim ve maalesef iştahım çok açık shhsjsjsj
Bende aynı yım 🙈😂
Ben de PMS’te tam senin anlattığın moda giriyorum kız, stres patlaması, ağlama krizleri, millete sebepsiz tripler 😅 Göğüslerde hassasiyet ve ağrı da çoook yaygın, genelde hormonlardan. Ama sadece sağ göğsün ağrıyorsa, ele gelen sertlik varsa ya da ağrı yeni başladıysa mutlaka doktora görün bence, içini rahatlat 💕
agresiflik falan yasiyorum
Stres ve gergin olurum genelde
Genelde daha iştahlı ve stres altında olurum. O dönem bir de tartıda fazla çıkmak o kadar moralimi bozuyor ki anlatamam 😔
Merhaba ben kadın doğum uzmanıyım bu yaşadıkların çok normal
Bu yaşadığın durumu çoğu kadın yaşıyor adetle birlikte rahatlama başlıyor
Normal ya yaşınız kaç adetken mastürbasyon yapan sevgilin vardı kesiyor ağrıyı derdi
Birde istekli oluyorsun demi
Gergin ve stresli oluyoruz
Normal bir durum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?