İlişkiden 19 saat sonra kullandım, sonra 10 gün kadar geçti, normal zamanımda regl oldum ama ağrılı ve pıhtılı oldu. Normale göre az bir kanama, yerleşme değil baya koyu, normal regl oldum ama yine de korkuyorum.
2 ay
İlişkiden 19 saat sonra kullandım, sonra 10 gün kadar geçti, normal zamanımda regl oldum ama ağrılı ve pıhtılı oldu. Normale göre az bir kanama, yerleşme değil baya koyu, normal regl oldum ama yine de korkuyorum.
Yerleşme kanaması ağır ve koyu olmuyor. Hafif, pembe, az süreli olur. İlacı ise ne kadar erken alırsan o kadar etkilidir ama yumurtlama dönemi tamamen işe yaramaz öncesinde almak gerekiyor.
Yumurtlamadan 3-4 gün sonra birde bende pcos var
Pcos olasılığı biraz düşürüyor.. yumurta hücresi 24-48 saat canlı kalabiliyor ve ayrıca takvim olarak net hesaplanmaz yaklaşık tarih verebilir. şu an gebelik riskli düşük-orta bence. Kanama miktar ve şeklini kullanılan ilaç bozmuşta olabilir.. Yerleşme kanaması ağır olmaz.
Yani dediğim gibi 5. Gün hala kanama var koyu kırmızı bence de düşük ihtimal hatta sıfır ama yine de sormak istedim bide pcos olduğu için biraz düşük hamile kalmam demi
Regle benziyorsa sorun yok zaten 5 gündür varmış.. Yerleşme kanaması çok azdır.. İhtimale de olur ya da olmaz denilemez yine de. Risk düşüktür sadece.. İlişkiden 10-14 gün sonra gebelik testi yapılabiliyor en net yol test yapmak veya hormonlara baktırmak olur.
Ella’yı 19 saat içinde kullanman çok iyi hareket olmuş canım 💊 Reglinin de normal zamanında gelmesi hamilelik ihtimalini baya düşürüyor. Pıhtı ve ağrı Ella’nın hormonlarından da kaynaklanabiliyor. Yine de kafan çok karışıksa bir gebelik testi yapıp netleşebilirsin. Stresi de az tutmaya çalış 💗
hamile kalmış olamazsınız ki.
Babasının gururu
Merhaba, endişe etmene gerwk yok, ertesi gün haplarının koruyuculuk düzeyi çok yüksektir, ilk 24 saat içerisinde de almışsın ilacı, ki reglde olmuşsun
Benim hamile kalma olasılığım daha yuksek oyle diyim sana icin rahat olsun 😁
Yok bir sey olmaz
Olamazsın gel bide biz deniyelim
Olmazsın
İhtimal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?