Ben ara ara sülükle birlikte yaptırıyorum, çok şifası var tavsiye ederim🤍
2 ay
Sadece 1 kere yaptırdım yapan kişi bildiğin deşmiş sırtımı 2 gün kanı durmadı sımdı güzel yapan bir yer bulursam yenıden yaptıracagım sülük de yaptırmıştım ıyı gelmişti
Geçmiş olsun umarım ehline denk gelirsin
Rica ederim
2 3 sene önce yaptırmıştım o sene hiç hasta olmadım denk gelirse bu yıl bir daha yaptıracam
Mutlaka yaptır yaz gelmeden
Yazın olmuyor mu
Oluyor
Gizemcim bu tarz geleneksel yöntemler bazen iyi hissettirebiliyor ama herkes için güvenli değil 🤍 Özellikle hijyen çok kritik, kan sulandırıcı ilaç, tansiyon, anemi, hamilelik durumu varsa kesinlikle doktora sorulmalı. Kendini hafif ve rahat hissediyorsan süper ama modern tıbbı da ihmal etme güzelim 💕
Hacamat tek başına beni çok rahatsız ediyor. Sülük tedavisi odaklı arada yaptırıyorum. Çok iyi geliyor insana 🥰
Kesinlikle
🥰
Ben de ara ara hacamat ve sülük tedavisi yaptırıyorum, vücudumu rahatlattığını hissediyorum.
Bazen iyi geliyormuş hacamat ama.
yaptırmıyorum ben
Hacamatı ehli kişilerin yapması gerekir hatta hacamatın belirli günleri olur gadası dua falan okunarak yapılmalıdır
Evet biliyorum dikkatli yapmak gerek
Kesinlikle
Hacamat iyidir
Peygamberimizin sünnetidir. 2 ay aralıklarla yaptırıyordum, yaptırdığım ağabey işi bırakınca bi'daha da yaptırmadım.
İnşallah karşına yine o abi gibi iyi yapan biri çıkar
Evet yararı var. Yabancı doktor profesor arkadaşlarıma söyledim, mesela ünlü bir Rus alternatif tıp prefosorüne hacamatı anlattım. İstanbula gelip öğrendi ve Rusya da hastalarına uyguluyor. Sonuç aldığını söylüyor...
Yaptırmadım ama düşünüyorum ne gibi etkilerini gördünüz
Dana dinç daha ferahlamış yenilenmiş gibi hissettiriyor kendimi daha saglıklı hissediyorum
Bakalım
Hacamat tavsiye ederim bende yaptırıyorum ama emin ellerde güvenilir kişilerle olması gerekiyor.
Bilmiyorum yaptırmadım hiç yaptıranlar iyi geldiğini söylüyor
benim deneyebilecegim guvenebilecegim bir şey degil
Hacamat senede bir defa yaptırıyorum hatta yarın randevum var
Aaa nerde yaptiriyosun
Kendim yapıyorum ablamada öğrettim oda bana yapıyor 😅
Tehliklei degilmi sulukleri nerden buluyorsun?
Eğitimini aldım neden tehlike olsun ki güvendigim birinden alıyorum
Hiç yaptırmadım
Tavsiye ederim
Bir kere arkadaşımın ricası ile yaptım
Evet şifa bende yaptırdım
Mutlaka yapılması gerek
Hacamatı bende istiyom rahatlık veriyormuş
Yarıyor yarıyor da komik buluyorum
iyi diyende var sağlıksız diyende.
Evet işe yarıtor
Hacamat öyle
gerçekten şifa değil