Doğum kontrol hapı keser mi, regl olmak artık istemiyorum
2 ay
Dogum kontrol haplari hormonlari duzenler. Kullandigin sure boyunca regl olmazsin ama biraktigin saat itibariyle baslayabilir. Bu sayede en azinden beklenmedik sekilde regl olmazsin.
Ben kullanacagim zaman reglmin 3. Gunu basliyorum 28 hap bitince 7 gun ara verip tekrar yeni kutuya basliyorum. Sadece 28 gun icinde dogru saatte icersen regl olmazsin hepsi bu.
Adet geciktirici kullanmani da asla onermem.. hele ki uzun sure. Hormonlari mahvediyor
Vücudun için gerekli olan bi döngüyü istememek neden?
Çok ağrı çekiyorum çünkü
Kuzum medyum baya uzun süre regli kesiyor ben denedim 4 ay falan regl olmadim
Reçetesiz alınır mi
Reçete ne alaka canım 🤣 işlem yapıyor kesiyor
Şaka mı regli olmak inanılmaz güzel ve kadınsı hissettiren bi olay ağrı var ama o da tatlı bi ağrı bence tabii
kesmez
Merhaba, doğum kontrol hapları regli geçici ya da kalıcı olarak durdurmaz, aksine düzene sokmak için doktor tarafından DKH reçete edilir
Hayır o kesmez düzenler bunun için farklı ilaçlar var ama doktor kontrolü gereklidir
Hayır👍 doğum kontrol hapının regl ile hiç bir alakası yok
Özel bir işiniz var ise adet geçiktirici kullanmalısınız doğum kontrol hamileliği önler sadece
Ama her zaman alırsan zararlı olur hap bu ay mı olmaman gerekiyor
Evet
Tamam yaş kaç peki
regl ağrısını 9 ay yok edip sonrasında da azaltabilirim ama kaybolurum bulamazsın beni aslkfasmklfkasf
sağlığından olma
Böyle de ölüyorum ama
Doktor kontrolünde almalısın o ilaçları.
Öyle şansın yok maalesef
kesmez ve sana bayağı bir sıkıntı yapar
Neden istemiyorsum vucudun temizleniyor
Çok ağrı çekiyorum dayanamıyorum
Sürekli onları almak yoruyor artık
Yoo öyle bir şey yok
Hamile kal
Niye
Olma
Nolur ki olursan
doktora sor bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Regl görmekten bıktığını o kadar hissediyorum ki kız 🙈 Ama doğum kontrol hapı adeti tamamen ve kalıcı olarak kesmez.
Bazı haplar akışı azaltır ya da kanamasız “sözde regl” yaşarsın. Regli tamamen yok etmek sağlıklı değil. Bu kadar rahatsız oluyorsan bir kadın doğum uzmanına görün mutlaka 💊💕