2 ay
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Bir kız marketin tatlı reyonunda kararsız şekilde sağa sola dolanıp duruyorsa o kız adet dönemindedir
Bu çok saçma bir düşünce. Belki de fiyatlarına bakıyor SJDİKSŞDLSÖE
Mizah gibi bak zaten ciddi yazmadım
Ne olduğunu bilmiyorum ama kızdan gelen kanama ve o zaman hamile kalınmaz çocuk doğuramazsın diye biliyorum ben ya kadına dokun demek ki
Ağrılı, sancılı bir dönem hepinize sorsak asla olmak istemezsiniz ama bu sizin gerçeğiniz
Adet sadece oruç zamanı bir nimet slkdlss
Da dat yanlış cevap
Vücuttan çıkan orucu bozmaz giren bozar yani kanama sadece namaz kılmanıza engel oruca değil
Ne
Tamam yanlış biliyormuşum da dat ben yanlış cevap verdim. Regl hem namaza hem oruca engelmiş olan yine erkeğe oldu
AShajsksjsksk
Çok bilmem peki sen ne biliyorsun erkekler hakkında kamyon devirme vs
Tırcılar mı deviriyor
Hayır öyle değil 🤣 bak sende bilmiyormusun
Kamyon devşrme ne yaa anlat
Dmden anlatayim gel bilmediğin herşeyi sor bana samimiyetle cevap vericem 🤣☺️
Rahim ağzında oluşan mikropları düzenli aralıklar ile kan yolu ile dışarı akıtılması.
İşlenemeyen yumurtanın parçalanıp vücuttan atılması değil miydi
Yanlış mı biliyor muşum?
Evet. Bu yüzden kadınlar hamileyken adet olmazlar. Bir yumurta zaten döllendiği için yeni yumurta üretmezler. Bu da adetin asıl sebebinin oluşmaması demek
Teşekkür ederim, evleneceğim kadının yumurtaları beni bekliyor.
İyiki kız değilim dediğim zamanlardan. Pipim kanasa bayılırım.
sormak istediğim cok sey var aslin da ama. izjn vernyik ya
Benlik bişe yok şişlik bişe. Ama çoğu sapık genel. kultur değil burada yoğunlaşır o ayri
Buradaki erkeklerinin yarısından çoğunun vajinası olduğu için her şeyi bilirler
Hiç olmadım merak da etmedim
* çok ağrılı diyorsunuz 🤞
Ben 5 sene ağırısızdım ama son 2 seferdir hem ağırım oluyor hem de o kadar sinirli oluyorum ki
Hormon dengesizliğine girmiyorum bile bı ağlama bı sinir 🫣
Daha çok bu dönemde istekli ateşli @zgın olduğunuzu 😉
Müslüman erkekler olarak en azından fıkhi boyutunu bilmek zorundayız, meselâ temelde bunları;
Paylaştığım o linki yeni üye olduğum için site işlememiş, dinimizislam. com sitesindeki Hayz ve Nifas sayfa linkini paylaşmıştım örnek olarak.
Kan kaybı sonra ped alıyorlar ama en iyi molpedniş kotex bazıları begenmiyor 1 hafta srüüyor max
En iyisi sleepy. %100 pamuk ve çocuk bezi markasıydı zaten önceden.
Tampon nasl
Bakire kızlar kullanmıyor bilmiyorum
Kullanıyo knk
Kullanmaması lazım zarar veriyor
Zarını öperim zarar vermez
Saçmalama ne biliyorsun ki
Vermiyor kardeşm arkim bile diyor kız arkim
anal seks daha çok regl zamanı oluyor. benim hayatıma etkisi bu :)
1 seneye kadar kanın önden değil arkadan geldiğini zannediyodum 😁
Allahım ya woeklwekwş
Ben 3 sene önce çocuk orsdsn çıkıyor sanıyordum bir kadın olarak. JSÇDMSLDKS Annem hsmileyken ksrdeşimi sçcak diye korkuyordum 5 yaşındayken falan
Vallaha yaşım bi de 25 tı o zaman
Ahaha ciddi misin😁
Aslında hala çoğu şeyi bilmiyorum ben o dönem hakkında. Yani reglin son günlerinde ilişkiye girilirse mı hamile kalınır? O dönemde ruhsal ve fiziksel olarak ne hissediyorsunuz? Ne yapılsa mutlu oluyorsunuz? Kan miktarı çok mu az mı, iğrenilecek bisey var mı bunları merak ediyorum
Hamilelik şansa bağlında ben çok gergin sinirli ve tahammülsüz oluyorum ilk 2 gün. Sonra normal aynı. Kan su gibi gelmiyor benim 5 gün sürüp bitiyor. Bazıları 10 gün. Ben iğrenmiyorum normal kan. İnsan kenfinden iğrenmez zaten normal kan gibi kokuyor
Yok partner iğrenir mı ondan sordum. Peki hamilelik için hangi dönemlerde ilişkiye giriliyor o dönemde libido söylendiği gibi çok mu oluyo
Ben de hep yüksek hiç bilmiyorum farkı eldjsldl o erkeğe bağlı. Bazıları vampir olurum diyor sen düşün
Ohaaa zor oluyordur o zaman sizin için
Ped degilde bez taksaniz büyük olduğu için daha iyi koruma saglar
Arkadaşım bebek bezi kullanıyor ahahsjskjs ama o çok zayıf oluyor ona
Aaa ne kadar tatlı 🙃 sende hasta bezi kulabilirsin m beden vs
Nesi tatlı KSŞDKSSĞKSLS bana normal ped yetiyor
Sizde bu regli kaç yaşınıza kadar sürüyor ve bitince hamile kalmayı musunuz öyle bir hilgi biliyodun sanki. Bide çok tatlı nesi var evde bebek gibi dolaşır aajjajaj
Kadından kadına değişiyor. Bir kız genel olarak annesinin menopoza girdiği yaşta menopoza giriyor. Yani adet olmayı bırakıyor. Ve adet olmayı bıraktığı an yumurta da oluşmuyor demek. Çünkü adet döllenemeyen eski yumurtanın her ay vücuttan atılması demek. Yumurta yoksa çocukta yok hamile kalınmıyor
Hepsini biliyorum konuya hakimim
Ne düşünüyorsun peki bir erkek olarak? Sen katlanabilir miydin ya da iğrendiriyor mu seni? Ya da korkunç geliyor mu
Kadın olmak çok zor her ay böyle birşeyle uğraşmaları uzun bir sürede menepoza kadarda giden bir süreç ben katlanamazdım ağrısı telaşı rahatsız etmesi çok farklı bir konu. İğrendirmiyor korkunç değil bence doğum olayı çok mucizevi geliyor bana
Dişi Hayvanlar regl olmaz
Neredeyse her şeyi
Siz ne biliyorsanız işte
Çokmu önemli
İyi günler
Yaşamayan nereden bilsin
Olmadan önce abazanlık durumu oluyomuş
Sen ne bilmek istiyorsun onu söyle 😎
Olunca degisiyormussuniz
Valla acı verdiğini biliyorum sadece
Evli olduğum için çok şey biliyorum
çok bir şey bilmeme gerek yok