Öğlen abdest alabilirim ama akşam iş gereği makyaj yapıyorum, onun üstüne abdest alamam. Abdest almadan namaz kılsam olur mu ki?
2 ay
Öğlen abdest alabilirim ama akşam iş gereği makyaj yapıyorum, onun üstüne abdest alamam. Abdest almadan namaz kılsam olur mu ki?
Makyaj ile abdestin ne alakası var hayır burada sözde bilgili dinden kurandan bihaber cahiller yorum yapmış bir kere Kuran'da abdest geçmez namaz da duva geçer bu bir ikincisi hadi diyelim inancım böyle ben böyle yapıyorum dersen abdesti ne bozar tuvalet ihtiyacı bozar sen abdest aldıktan sonra makyajı surebilirsin bunda bozulacak bişey yok
hayır ben abdest alıp öyle makyaj yapıyorum abdestim de dayanıyor genelde
Ama ben kuafore falan gıdıyorum öğlenden hazırlanmaya başlıyorum
Mmmmm genelde ne zaman bozuluyor abdestin
Düzgün cevap versene ağzı bozuk işte
Askim teşekkür ederim tavsiyen için ama ben işim gereği öğlenden hazırlanmaya başlıyorum sabah 6da çıkarabilirim anca makyajı🥲
hayır
Kılamazsın
Bu ne ya hacı yatmaz gibi
Hayır kılamazsın. Makyaj yapmadan önce abdest al ve bozma
Öğlen hazırlanmaya başlıyorum kuaföre falan gidiyorum sigaramı su falam içiyorum makyajdan önce olmazki
O zaman sabah ya da ne zaman eve geliyorsan o zaman abdest al ve kazasını kıl. Namazdan daha önemli olan bu iş nedir merak ettim
Namazdan önemli değil zaten işim ama çalışmakta zorundayım Hergun namazın kazasını kılabilirmiyim yani
Evet kılamadığın vakitlerin kazasını toplu olarak kılabilirsin ya da zamana yayarak. Ama toplu kılmak daha iyi bence. Sonra birikir.
Hangi işte calusıon
Pavyon
Komik şey seni doğru söyle
Olmaz
Olmaz
farz düşmez
Nasıl yani
iyi bir ibadet yapmış olursun ama allahın emri olan vakit namazını kaçırmış olursun
Ama allah kabul etmezmi genede
hoca dese ki sınav test, sen de optiği işaretlemesen 0 mı alırsın 100 mü
sen bunun cevabını kesin verebilseydin ben de sana kesin konuşabilirdim
olmaz
AMA ABDESTSIZ zikir yapabilirsin mesela her gun 100 defa la ilahe illallah Muhamemdür rasulullah bide subhanallahi vebihamdihi zikri cek gunde 100 tane demek 10 dakkani almaz acayip mükafatı var mucizeleri var
Vaktim yok
Hangi iş bu
Pavyon
İyi misin yavrum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?