Aynı ay içerisinde 2 kere içtim, bir mallık yaptım ama neredeyse 1 ay olacak hala regl olmadım
2 ay
O nasıl bir mallik. Hiç mi okumuyorsunuz yan etkilerinin sormazdın yoksa bu soruyu. Normal insanlar gibi kondom takip korunsanız böyle gecikmelere de gerek kalmazdı. Yılda en fazla 2 deniliyor o da çok acilse daha fazlası önerilmiyor zararlı diye sen leblebi şeker niyetine üst üste iki kere içmişsin oh yarasın afiyet bal şeker olsun ne diyim..
Üst üste içmedim mk ya korunduk ama ben guvenemedim eşime o yüzden aynı ay içinde içtim ama bilmiyordum 2 kere icilmemesi gerektiğini
Aynı ay içerisinde işte üst üste sayılır bu daha nolsun yok bide tek gece iki kere ic. Bilmiyorsun çünkü okumadın, okumadan kuşlar mı gelip bildirecek sana bunu eee heralde bilmezsin doğal olarak bir dahakine bir çılgınlık yapıp okursun
Aynı ay içinde iki kere ertesi gün hapı almak hormonlarını bayağı allak bullak eder tatlım 😅 Reglin gecikmesi çok normal. Ama bu kadar geciktiyse hamilelik testi yapmanı öneririm. Sonuca göre de mutlaka bir kadın doğum uzmanına görün. Ertesi gün hapını acil durum dışında tekrar tekrar kullanma canım.
hep var 3u de at madem hatta direkt komple paketi belki o zaman garanti keser
İnsanların derdine bak
Kusura bakma sana derdimi begendiremedim.
Önemli değil
geciktirir
Geçiktirir
Konuştu prof
@PatrickJane55 hm
Olur olur yenur
@PatrickJane55 hm.
Yaş kaç
@PatrickJane55 hm...
Geçiktirir
Hormonel bir durum sizinkisi hatta stres yüzünden de olabilir aynı ay ama farklı günler ve günler arasında fazla zaman varsa da sorun olmaz
Seks yaparken neden korunmuyorsunuz da sonrasında haftalarca strese giriyorsunuz ki?
Korunduk zaten
E o zaman neden ella içiyorsun ki? Yazık değil mi yumurtalarına?
İlk defa içtim ya bilmiyordum ki
Hani bi küfür vardır ya, A**na K**yayım diye, o ilaç kadına onu yapıyor işte! Hapı içinde gerçekten a*ınıza koyuyor, bütün yumurtaları parçalıyor hamilelik yaşanmasın diye! Bu durum da hem hamileliği önlüyor hem de regl düzenini bozuyor çünkü içerde gerçek bir atom bombası etkisi yapıyor \0/
Onu çok ya da az içmen bişey fark etttmiyorki okumadın mı hiç cahil cahil iş yapıyorsun
Hormonal dengeyi etkilediği için gecikme normal. Bu ay regl ya olmazsın ya da çok geç olursunuz.
gecikme olabilir, ama hamilelik ihtimali de var, doktora danışman gerekiyor
Regl düzenin bozulcak seviyorsan içeri bosalmayi agzina dene yut
Ertesi gün hapı genelde regl düzenini geçici olarak etkileyebilir, bir ay gecikme normal sayılır.
Bir çılgınlık yapıp eczaneden hamilelik testimi alsan 😂🤦🏻
Adetten sonra 11 ve 17 günler arasında içine boşalmış olursa hamile kalırsın diğer günlerde dilediği kadar içine akıtsa da gebe kalınmaz maalesef
Sağlam mallık yapmışsin
Kısır olmazsan şükret.
Merak etme bir şey olmaz rahat ol
Şüpheli ilişkin oldu mu
Düzen baya karışacak senin
Hapın etkisi içine mi bosaldi
Geciktirir korkma kesin bilgi
evli değilsen çok fena sallayacağım sana :D
Pompacı seni gidii
hayırlısı olsun galiba, 😀
İçine boşalma olmuş muydu ki
Sence