Letu kullandım, ovulasyon testiyle bir 17'sinde bir de 25'inde koyu gördüm. Adetime 11 gün var ama adet ağrım var. Sizce Letu adetimi erkene çekmiş olabilir mi
3 ay
Letu kullandım, ovulasyon testiyle bir 17'sinde bir de 25'inde koyu gördüm. Adetime 11 gün var ama adet ağrım var. Sizce Letu adetimi erkene çekmiş olabilir mi
Hamilelik belirtisi olabilmesi için regl tarihinizin gelmis ve geçmiş olması gereklidir letu hormon ilacı olduğundan regl kanamasi ve erkene çekmesi gibi durumlar yaratabiliyor (bende kullandim ondan biliyorum) hakkınızda hayırlısı olsun 🙏
Çok teşekkür ederim gebelik oldumu sizin yani tabi başka amaçla kullanılıyorsa bilmitorum letuyu
Rica ederim hayır olmadı 4 yıllık evliyiz son 2 yıldır istiyoruz ama nasip olmadi bende pkos vardı ondan kullandım letu bir kez olumlu olmadı sizde bir sorun var mıydı ya da eşinizde inşallah en kısa zamanda bu duyguyu yaşarız 🙏
Umarımmm ya bendede pkos var adetlerm düzebli ama kalan herşeyiyle tam bir pkosum doktor iki dolu market poşeti ilaç verdi çoğu vitamin biz bu işi yaparız dedi ama beklemedeyiz ymudumuzu kaybetmeyelim eninde sonunda olacak inşallahh
Olacak hayırlısı ile🙏🌸
İsterseniz mesaj atın tedavi süreciyle alakalı konuşalım birbirimizi iyi anlariz bu yollardan geçen iki kadın olarak🙏
Aaa tabiki istek attım
hamilelik belirtisi olabilir evet
Testte çıkar mı acaba
Merhaba, letu adet döngünü etkileyebilir, neden kullandın? Beklenen regline 11 gün kala ovulasyon testinin pozitif çıkması da doğal
Pkosum var doktor tavsiyesi ile kullandım gebelik amacıyla
Overleri uyarmak amacıyla yazmış anlaşılan. Menstruasyon döngün düzenli midir, pcos döngünü etkiliyor mu
Hep düzenlidir her ay bir önceki aydan 4 gün sonra ola ola gider
Ortalama 34 günde bir yani, pcos düzenini etkilemiyor o zaman. Ne kadar süredir evlisin
3 yıl oldu geçiyor evet 34 hemen hemen
Ne zamandir çocuk düşünüyorsunuz peki yani korunmayı ne zaman biraktinjz
1 yıl oldu desem yeridir öncesinde ilaç valan kullanmamıştık ama zaten olması sorun olmucağından doğal yöntemlerler sadece
Doğal yöntem ne kullandiniz, geri cekilme mi
Evet o kadar yani pkos var diye olsada sorun olmazdı diye düşündük ilerde zor olur diye bi yöntem kullanmadık
Anladım, bir yıldır korunmadiniz ama. Hiçbir şekilde, eşin spermiyogram yaptırdı mi
Evet Doktor şimdilik ona bakmadı pkos var diye tamamiyle bana yöneldi birsürü ilaç vitamin letu falan glifor verdi sen bunları kullan kalmazsan eşinede bakarız dedi
Kaç yaşındasın
30
Güzel, ama doktorun keşke eşine de baksaydi, en azından soru işaretleri kalmazdi
İnanın yeni yeni keşfediyorum bu meseleleri dha öncesinde kafama takmamıştım doktor talep etmeyince aklımada gelmedi
Anladım, aklına takılan şeyler olursa lütfen çekinme, dilediğin zaman ulaşabilirsin, yardımcı olabilmeyi isterim
Çok çok teşekkür ederim mutlaka olur ve mutlaka yazarım sağolun
Rica ederim, ne zaman istersen
Merhabalar size pkosla ilgili soru sorabilir miyim bilgi verebilirseniz çok mutlu olurum🙏
@Doğayısevv tabiki
Adetten sonra 11 ve 17 günler arasında içine boşalmış olursa hamile kalırsın diğer günlerde dilediği kadar içine akıtsa da gebe kalınmaz maalesef.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Adet öncesi sancı ve karın ağrısı Letu sonrası çok normal tatlım 😊 Hormonları kurcaladığı için hem ovulasyon testi koyulaşabiliyor hem de adet tarihini biraz oynatabiliyor.
Hamilelik belirtisi mi sorusunun net cevabı maalesef yok. En güzeli adet gününe yakın kan testi yaptırman. İçini çok kurcalıyorsa doktoruna da bir sor canım 💕