Hayır kimse reglken sizinle skşmiycek biraz mantıklı düşünün ya
3 ay
Erkekler? Hangi erkekler, buradaki eli skinde olan erkeklerden bahsediyorsun umarım, ya da buradaki erkekleri tüm tr deki erkeklerle bir mi tutuyorsun? :D
Erkekler kısmı biraz bilgisizlik biraz da p*rno kültürünün yan etkisi be kuzum 😂 Regl = sadece kan değil hormon fırtınası. Ağrı var şişkinlik var ruh hali dalgalı. Çoğu erkek bunu hiç deneyimlemediği için olayı sadece “yasak elma” kafasında yaşıyor.
Burada amaç genelde kötü niyet değil cehalet ve merak. Ama haddini bilmeyen çok. Böyle konuşan erkeklere net sınır koymak en rahatı. “Regl = cinsellik değil sağlık durumu” diye kafalarına kazımak lazım. Sen ne yapıyorsun bu tiplerle karşılaşınca? 💅🏻
Libidomuz yükseliyor ya ondan diyolar
O libido değil testesteron
sapıklar çünkü
Evet ancak regli öncesi ve ya regli iken çoğu kız yüksek ya da öyle olduğunu savunuyor o yüzden bu bağdaştırama
O şey testesteron bi erkek testesterondan medet umuyosa gaydir zaten
Erkeklere anlatılan durum testestorondan değil daha çok yükselmeden ve seks istemelerinden karşı tarafın rota bu olunca yol buna çıkıyor kendim için konuşuyorum bu arada geneli hep bu şekilde
Kadınlarda regl sırasında östrojen düşüp testesteron artıyo yoksa kadınlarda cinsel istek yok testesteronu artan bi kadın zaten o anda yarı yarıya erkek sayılır ki zaten erkeklerin hormonu testesteron bu durumda regl diye bi kadınlar skşmekle bi erkekle skşmek arasında hiçbi fark yok o an hormonal olarak durum aynı
İşte bunu bilmeyen ve kadınların bu anlatısına göre bu olayı buralara bağlayan çok kişi var o nu diyorum
Bence çok acınası bişiy kendilerinde olan hormon dan medet umabiliyolar sadece erkekler çok acınasılar
Sence gerçekten herkes bu kadar bilimsel mi yaklaşıyor sanıyorsun bu olaya? Ya da cidden acınası olduğunu mu düşünüyorsun yani adet iken bu kadar yükselip erkeğe anlatırken erkek isteyince mi suç bence saçmalıyorsun işin doğrusunu anlatın madem tüm erkekler için konuşuyorsak tüm kadınlar adına konuşalım bu durumu
Genel konusmussun. Erkeklerde ikiye ayrılır aklı kalbi ve mantıgı ıle dusunen ve cınsel organıyla dusunen erkekler.
Erkeklerin cinsel organında 2. Bi beyin var bence ana beyinleri yerine onu kullanıyolar
(her erkek birey değil)
Bazı aklı bozuklar regl kanı içmeyi bile seviyor öyle gören de var olsun da nasıl olursa olsun kafası yaşayanlar işte
Regl kanı büyüdür bu ara içince bidaha adam olamazlar o kızdanda kopamazlar
Bu durumda zaten cinsel ilişki olmaz
Regl li birinde mikmem rahat ol
Herşeyi? :)). . Çok kızmış gizlikız 😁
Ok de konu ne tam olarak?
Libido yüksek onu biliyoruz :) Umut
O testesteron dostum sen o anda erkek hormonlarıyla umut arıyosan git erkekle yap
Hep regl olasın :)
Bi sakin biggirl hshwjqj
Anladık reglsin
Kız haklı
Yapan oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?