Hamilelik koruma hapına şimdi başlasam bir gün reglime varken reglim kesilir mi? Yani 24 saat öncesi koruma hapına başlasam reglim durur mu?
3 ay
Regl kanaması, rahim iç tabakasının dökülmesiyle oluşur. Kanamanın başlamasına 24 saat kala vücuttaki hormon dengesi zaten bu dökülme sürecini başlatmıştır. Hap, bu mekanizmayı o kadar kısa sürede geri çeviremez.
Hmm
Umarım faydam dokunmuştur
Regl başlamadan 1 gün önce doğum kontrol hapına başlarsan adetinin hemen kesilmesi beklenmez tatlım 😌 Vücudun o kanamayı başlatmaya çoktan hazırlanmış oluyor.
Ama esas önemli konu şu: Koruma için hapı kafana göre bu şekilde başlamak çok sağlıklı değil. İlk kutuya ne zaman ve nasıl başlayacağını mutlaka doktora sor. Hem senin için doğru hap seçilsin hem de ne zaman tam koruma sağlayacağını net öğren. 🙏
kesilmeyebilir
Peki ertesi gün hapi?
Sürekli içme yan yetki eder
Özel konuşalımı?
Ekle
Çıktım
Durmaz gecikir
Yani istedigimde o ama bir gün öncesi etki edermi
Adetinin kesilmesi için düzenli kullanman lazım örneğin adet öncesi belli aralıklarla 2 tane her ay bi süre sonra regl olmuyosun geçici kısırlık gibi bişi oluyo
Yani istedigim zaten geciktirmek bir iki haftasına
Eder benle sevdilim sevişirken içine bıraktığımda 1 gün öncesinde içti 1 hafta gecikti ama 75 kilo üstü kadınları etkilemiyo galiba dozu yetmiyor ve herkeste aynı süre etki etçek diye de bir şey yok
Teşekkürler
1 gün öncesinde olur mu bilmem amaatıyprum 3 gün önce 1 tane bugün de ni tane içersen etki edebilir
19unds normalde ama hapi yarin alicam o yüzden
İlla geciktirir ama 2 hafta geciktirme bekleme ben de uzmanı değilim eski sevgilimin kullanımlarından biliyorum
Hayırdır niye geciktirmek istiyosun
Dugun varda
Ee tampon kullan üstünde de ped tak hiç bir şey olmaz
Gelin misin yoksa?
Maalesef
Tebrik ederim
Teşekkürler ☺️
Dm atsana bi
İstek değil mesaj at
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?