Şu an bekarım ama yakında evleneceğim ve bunu güzelce takipte kalmak istiyorum
3 ay
Şu an bekarım ama yakında evleneceğim ve bunu güzelce takipte kalmak istiyorum
Yani neyini takip edeceksin. Bunun hesabı basit okulda biyoloji dersinden kalmış mıydınız? Ya da o derse girmediniz mi? 😃😃 Regl olgunlaşmış yumurtanın atım sürecidir. Başlangıç günü diyelim ayın 5 normal koşullarda bel gün sürer ve biter. Bu süreç devam ederken de fallop tüpünden yeni yumurta üretimi başlar. Yeni yumurta 14 gün içinde olgunlaşır. Yani ayın belinde regl oldun ise ayın 19-20 yumurta olgunlaşır ve serbest kalır. Sekiz gün içinde döllenme olmaz ise vücut dışarı atar. Hazırlanmış rahim dahil. Buna menstürasyon döngüsü denir. Yani reglin 6. günü ile 13. günü arasında korunmasız ilişki yaşabilirsin. Hamile kalma ihtimali var mı var. Ancak 14. günden son güne kadar mutlaka korunmalısın. Lütfen tüm kadınlara söylüyorum. Okuldaki biyolji dersi üreme kısmına girin. 🤣🤣
Evlilik öncesi döngünü tanımaya başlaman harika bir adım canım 💕 Ben Clue ve Flo’yu denedim ikisi de ücretsiz versiyonda baya iş görüyor. Regl, PMS ve yumurtlama günlerini net gösteriyor. Ben takibe başlayınca ruh halimi bile daha iyi anladım. Sen düzenli misin yoksa sürprizli mi? 🌸📲
Flo yu begenmedim ben..
Takvim uygulaması pembe kitap gibi notndefteri tarzı var ona bak ben onu kullandım doğum yaptım halada kullaniyorum
Hmm onun adi ne tam?
Hesaplayamiyor musun evlilikle ne alaka
Tamamda o hesaplama seyinde yumurtlama donemi hersey vat
Sen anlamiyor musun o donemi
Ilk gunu bas cocugu😂😂
Neyse birsey demicem sana
Evlenmeden dereyi görmeden pacaları siviyorsun bu kadar cahil olmayin
clue var
Ama o parali degilmi
Clue
Bunu kullaniyormusun sen? Hersey yaziyormu bunda?
Ama sanirim oda satin alinmali
Adetten sonra 11 ve 17 günler arasında içine boşalmış olursa hamile kalırsın diğer günlerde dilediği kadar içine akıtsa da gebe kalınmaz maalesef
Evet dogru oyle
Profile istek atar mısın önemli.
Niye
Riskli durumlar
Heyecanmı var yoksa korkumu?
Playstore de dolu ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?