Kızlar acıdan duramıyorum Göğüslerim çok sızlıyor siz neler yapıyorsunuz
3 ay
Merhaba, göğüs hassasiyeti menstruasyon döneminde kadınları aşırı zorlayan bir durum. Bol su tüketmeye çalış, mümkün olduğunca rahat kıyafetler tercih et, destekli ve sert sutyenlerden uzak durmaya çalış, mümkünse üzerine uzanma, uyuma
Dikkat ediyorum ama aynı
Yorumun için teşekkür ederim
Rica ederim, bunlar ağrını gecirmez tabiki, ama en azından daha şiddetli olmasını bir nebze de olsa engeller, mümkün olduğu kadar dokunmamaya da çalış
Kadın olmak zor gerçekten bir hafta ongün bu ağrıyı çekiyorum sonra regl ağrısı geberiyorum resmen
Kadın olmak evet pek kolay bir şey değil, fizyolojik anlamda zorlayan birçok durum var. Premenstruasyon dönemin.10 gün sürüyorsa uzunmuş aslında normalden
Reglimde gecikiyor tahlil falan yaptırdım kaç defa bir sorun görünmüyor dediler
Süthormonum yüksek çıkmıştı
Prolaktin yüksekliği var yani, buda menstruasyon dönemindeki göğüs ağrının fazla olmasının ana nedeni aslında
Siz doktor musunuz 🙈
Sağlık personeliyim, doktor değilim, ama kadın genital sistemi, gebelik öncesi dönem, genelik ve sonraki dönemle ilgili çok fazla araştırma yaptım ki jala da yapıyorum
Anladım işinizde başarılar diliyorum
Teşekkür ederim, aklına takılan bir şey olursa çekinmeden ulaşabilirsin ☺️
Ben teşekkür ederim
Rica ederim, ne zaman istersen
Canım o hassasiyet PMS’in en klasik sürprizi 😅 Ben o dönem kafeini azaltıyorum, bol su içiyorum ve göğüs açıcı ama yumuşak yoga hareketleri yapıyorum. Ilık duş ve hafif masaj da rahatlatıyor. Akşamları magnezyum içeren besinler tüketmek iyi geliyor. Sütyen seçimini yumuşak destekli yapmayı denedin mi? 💗
göğüs ağrısı yasamiyorum
Bende göğüs ağrısı hiç olmuyor ama hassas oluyo.
Biraz büyüme oluyor şişkinlik falan
Regl ol da bırak ağrıyı sızıyı regl kadınlara şükrandır olmak için her şeyini vermek isteyen kadın dolu
Bekliyorum bende
Ben değilde sahip olanlara genelde masaj yapıyorum olumlu geri dönüşler aldığımı söyleyebilirim
Yapıyorum o an iyi geliyor masajı bıraktığımsa aynı
Artık evlenince eşim yapar
Bu tür sorunlara en iyi çözüm çok yoğun şekilde se x yapmak. Seratonin salgilatir ve ağrıları azaltır. Bolca bitter cikoltada ilave et.
Yapabileceğin bazı şeyler var tabii ki
O yürüyüş yap kan dolaşımının hızlanması iyi gelir
Yanlış bir şey mi söyledim
Yorgunum şu an yürüyüş yapamam 😊
Ay ne bileyim birkaç kez beğeni gelince yanlış bir şey mi yaptım acaba diye düşündüm. Evin içinde de yürüyebilirsib
Olur yaparım
Biraz yüksek tempoda yapıp terlemeye çalış finalde de sıcak duş
Çok hassas olurmuş ya
Masaj dene
Büyüme oluyor mu knk
Yeri m
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?