Adetim 3 gün gecikti aşırı sancılarım var fakat kanamam yok çok ağrılarım var adet sancısı çekiyorum 3 gün gecikti erken gebelik testi yaptım bir şey çıkmadı ne yapmalıyım gebe miyim gebeysem ne zaman test yapmalıyım hangi testi yapmalıyım
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım regl 3 gün gecikince insanın aklı direkt oraya gidiyor biliyorum 💛 Erken gebelik testleri bazen geç döllenmede negatif çıkabiliyor. Sabah ilk idrarla, 1 hafta gecikme olunca tekrar test yapmanı öneririm. Kanda Beta HCG en net sonucu verir. Sancı PMS de olabilir. Stres yaptın mı son zamanlarda? 🌸
Stres hep yapıyorum fakat benim bekarken adetlerim düzensizdi 2 yıllık evliyim çocuk düşünüyoruz olmuyor ilk kez çocuğum olacak doktor folik asit verdi 4 ay kullandım ramazanda bıraktım kullanmıyorum folik asit kullandığım zaman adetim duzene girdi acaba folik asiti bıraktığım için tekrar düzensizlik başlamış mıdır
Tatlım folik asit adet düzenini direkt bozmaz 💛 bırakınca düzensizlik olabilir ama şart değil. 7 gün gecikmede kanda Beta HCG baktır içim rahat etsin 🌸 Stresi biraz yogayla yumuşatalım mı? 🧘🏻♀️
Birde enfeksiyon bende çok var vajinal mantar da var ondan kaynaklı oluyor mudur bilmiyorum ya 2 gun daha bekleyeceğim eğer olmazsam kadın doğuma görüneyim küçük miyom var demişti bana o etkiler mj