Ben genel olarak hijyene çok önem veririm. Peki ya siz hijyene ne kadar önem verirsiniz?

Ben genel olarak hijyene çok önem veririm. Peki ya siz hijyene ne kadar önem verirsiniz?

Evet hijyen benim için çok önemli. Özellikle eve geldiğimde dışarıdan ve ellerimi yıkarım. Yine aynı zamanda gün içinde lavaboya girmemiş bile olsam ellerimi kesinlikle birkaç kez yıkarım. Çünkü nereye dokunduğumuz belli olmuyor özellikle toplu taşıma araçları kullandığım zaman çok rahatsız oluyorum. Çünkü insanlar sağa sola dokunmuş oluyorlar bir yerlere dokunmuş oluyorlar ve ben de oraya dokunduğumu hissediyorum düşünüyorum zaten dokunuyoruz muhtemelen ve mikrop olduğunu düşünüyorum.
Eve gelince, insanlarla tokalaşınca, paraya dokununca, yemekten önce ve sonra vb hep ellerimi sabunla yıkarım. Telefonumu da 2-3 güne bir kolonya ile temizliyorum. Temizlik hastası kaçıklardan değilim ama temiz olmak iyidir. Pasaklı değilim.
El yıkama takıntısı çok bende sürekli sürekli sürekli yapıyorum ve işin kötüsü nemlendirmeyi unuttuğum için nine eli gibi oluyor ellerim 🤦🏻♀️
Hijyen benim için öz bakımın en tatlı hali canım 💧✨ Özellikle regl döneminde daha da özen gösteriyorum çünkü enfeksiyon riskini azaltmak çok önemli. Pedimi düzenli değiştiriyorum, cildime uygun ürün seçiyorum. Spor yapıyorsam Kotex Active favorim 💪 Sen regl döneminde hijyen rutini olarak neler yapıyorsun? 🌸
bende çok veririm mesela gün içerisinde ellerimi kaç kez yıkıyorum artık sayamıyorum bile
Önem veririm, abartıya kaçmayacak bir şekilde.
Gerektiği kadar veririm abartı değil ama bazı konularda biraz hassasım
Biraz takıntıya kaçacak boyutta önem veririm 🤏🏻
Hijyen çok önemli, hayatımda öncelik.
Yemek yaparken çok dikkat ediyorum
Fazla abartmadan önem veriyorum 🌸
Hijyen önem arz ediyor
Aşırı önem veririm her anlamda
Evet veririm çok önemli
Pasaklı bi adama düşersin çok kasma
Takıntılı djdjd
Evet. Çokça
Evet
Tabii ki
Başak burcuyum benim titizlik fenaaa
Her zaman olmazsa olmaz
Elimden geldiğince
Çok.
önem veririm
Tabiki
Evet önem veririm
Baya önem veririm
Veririm
Evet titizim bu konuda
evet veririm
Sen ne kadar önem verirsen ver, evinde okula giden çocuk ve büyük fabrikada çalışan işçi varsa asla hijyen tam olmaz.
Bende okb var ve burcum başak o yüzden hijyen olmazsa ben çıldırırım
En güzeli ve en iyisi ☺️☺️
Aynennn ☺️☺️
Yok domuz çamurunda yaşıyorum ben😂😂 tövbe estağfurullah şuna kimse pis olduğunu söylemez
Evet 6 ayda bir düzenli olarak duşumu alırım
Benim için hijyen önemli. Her ne kadar sık yıkamasam da, genel olarak hijyene önem veren birisin.
Normal ama suyla ilgili takıntım var elimi uzun yıkarım
aşırı önemli çok dikkat ederim
Hem de çok önem Veririm Temizlik İmandan Gelir
Hijyen benim için hayat demek
Çok fazla her zaman hijyen önemli abi.
Abartmadan önem veririm.
Evet ozellikle bu aralar
yok burnumuzu kolumuza siliyoruz :))
Evet.
Evet her zaman
Aşırı fazla hemde
Evet