Karin agrisi cekecegim ya off
bir de bu donemde cok depresifim
Karin agrisi cekecegim ya off
bir de bu donemde cok depresifim
ağrıya gene tahammül edilir de duygusallık ilk buluşmada kötü olur yanlış tanıtma kendini
Off su an bile aglayasim var
Istiyorum ama sorun su ki biz 8 aydir konusuyoruz bir turlu bulusamadik gecende bulusma teklifi etti Baska zaman bulussak olur mu dediydim, ertelemek istemiyordum
Zaten gecen gun Baska bir kizla instagramdan takiplesti sonra ayni gun cikardi
Surekli mesajlasip bulusma olmamasindan bikmis olabilir
isterseniz geciktirici ilaç kullanabilirsiniz.
ertele
Zaten gecende bulusmak istediydi Baska zaman olur mu dediydim ertelemek istemiyordum
anlat durumu sende
Regl olacagim mi diyeyim :/
de bunda ne var
Daha sevgili bile degiliz ama
sen durumu söyleyecen
hastayım de en azından
Sorun su ki biz 8 aydir konusuyoruz bir turlu bulusamadik gecende bulusma teklifi etti Baska zaman bulussak olur mu dediydim, o yuzden bu sefer ertelemek istemiyordum
Zaten gecen gun Baska bir kizla instagramdan takiplesti sonra ayni gun cikardi onu
Peki buluş madem
O halde bulusasim da yok ne yapacagimi Bilmiyorum 🙁
hep böylemisin sen
Nedenn
seçenek sunuyorum
beğenmiyorsun
Erteleme şansın varsa ertele
Zaten gecende bulusmak istediydi Baska zaman olur mu dediydim ertelemek istemiyordum
Regl olacagim mi diyeyim daha sevgili degiliz
Bir de sorun su ki biz 8 aydir konusuyoruz bir turlu bulusamadik gecende bulusma teklifi etti Baska zaman bulussak olur mu dediydim, o yuzden bu sefer ertelemek istemiyordum
Zaten gecen gun Baska bir kizla instagramdan takiplesti sonra ayni gun cikardi onu
Bu halde bulusalim da yok ama ne yapacagimi bilmiyorum
Hap al geciktirici
Söyle ertele ayıp değil sonuçta saygı meselesi
Neden gece
daha iyi dolu silahla gitmeyeceksin ilk bulusmaya
Buluşma nerede olacak ki
Geciktirici kullan
Ana odaklan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlk buluşma + regl combosu zor ama imkansız değil güzelim 🙈 Ağrı için buluşmadan önce mutlaka ağrı kesicini al, sıcak su torbası ile biraz karına koyup dinlen. Hafif giyin ama karnını üşütme. Depresif hissediyorsan da çocukla buluşurken “bugün biraz modum düşük olabilir” diye minik bir spoiler ver, beklenti normal olsun 💕