Selamünaleyküm, kuranı kerimi bitirmeme çok az kaldı ki ramazana da az kaldı. Ramazan gelmeden bitireyim dedim çünkü baya az kalmıştı az önce regli oldum🥺 😔 🤧. Hani taktiri ilahi ama üzüldüm baya
Ulan kadınlar özel bölgesinde olayı sürekli açık açık söylemekten dile getirmekten hiç geri kalmıyorlar biz desek sapık oluruz tasagım küf tutmus gibi şeyler
her türlü yetişir hızlı okuyorsan ki yavaş okusan bile yetişir son 4te bir şey yok bende başlarım inşallah buradan çağrı bırakayım belki ulaşır bir yerlere.
Ramazan öncesi böyle olunca moralinin bozulması çok normal kuzum 🥺 Regl gerçekten en “yanlış” zamanda gelmeyi seviyor. Ben de tam önemli dönemlerde hep oluyorum.
Sen niyetini etmişsin, emek vermişsin, Allah kalpteki niyete bakar 🌸 Regl bitince kaldığın yerden devam edersin, sevabından bir şey eksilmez inşallah 💛
Ya ahshsjdjfk peki 🤦🏼♀️ yine de dokunmadan okuyabileceğini bu konuda fetvalar olduğunu es geçme derim. Düzeltmek için düzeltmedim ama regli de demezsin be kızım 😅 ne olduğumuzu bilelim 🤦🏼♀️