Regl olunca bı benim mi midem bulanıyor soğuğa ya da sıcağa karşı hassas oluyorum 🙄 Erkekleri doğurmak için bu acıları yaşamak da ne bileyim yani 🙄 Sonra da hafife alıyorlar belim gelmiyor yarın da iş var 🙄🙄🙄
İstisnasız her ay regl öncesi alışveriş yapmak için dışarı çıkmak istiyorum ama ya çıkamıyorum ya da çıkarsam sağlıksız ve tok tutmayacak şeyler alıyorum (o da üç dört parça max) aynı gün bitiyor deliriyorum çünkü reglken hiçbir şeye halim olmadığı için ve hazırlayan da pek olmadığından aç kalıyorum buna çözüm bulan var mı
Sipariş ettiğim oluyor arada ama bazen kokuyor bazen yiyorum çok değişik bir şey 12-13 senedir yaşasam da hâlâ alışmış değilim tam manasıyla ve ağrılar da biraz şans işi bazen hafif geçerken bazen de bayıltacak seviyede ve kusmalı geçiyor
Regl dönemlerinde karnın bulanması ve sıcak‑soğuk hassasiyeti çok yaygındır; bir süre sıcak içecekler ve rahat bir pijama, rahatlatıcı olabilir. Herkes farklı ama bu hisler normal bir döngünün parçası.
Regl olunca midem bulanıyor diyenler kulübüne hoş geldin kankaaa 🙋♀️😂 Yalnız değilsin, çoğumuzda mide bulantısı, sıcak soğuk hassasiyeti, bel ağrısı, ruh hali salıncak modu hepsi paket halinde geliyor.
Midem çok hassassa hafif beslenmeyi, papatya rezene çayını ve ılık su torbasını dene. Bir de dizlerini karnına doğru çekip uzanma pozu ve derin nefes işe yarıyor. Erkekler hafife alıyorsa “ben her ay mini doğum provası yapıyorum” de geç 😉💅