Merhaba arkadaşlar düzensiz adet görüyorum ve bu iki bitki kadın hastalıklarına fayda sağlıyormuş aranızda içip faydasını gören var mı? Yorumlara bekliyorum
Civanperçemi içilecek gibi değil ya hiç beğenmedim tadını. Eğer pcos varsa yedikleine dikkat etmen gerekiyor şekerin varmış gibi beslenmen gerekli. Ben tamamen beyaz unu hamur işini şekeri vs kestiğimde düzene girmişti. Arada bir yiyordum o zamanda kan şekeri düzenleyici bir takviye almıştım onu kullanıyordum. Doktor doğum kontrol hapı verdise sakın kullanma asla işe yaramıyor gecici bir çözüm sadece. Yine de dene bu otlardan zarar gelmez ben senelerdir her şeyi deniyorum hacamat da öneririm
Kesinlikle bende bir ara doğum kontrol hapı kullandım belirli bir zaman düzene soktu sonra gene aynı Civanperçemini kaynatmadan içince içiliyor demleme usulu
Ya bi adam vardı Trabzonda mı rizede mi ne yaşıyor böyle otlarla falan uğraşıyor tvye falan da çıkmış arkadaşım onun numarasını verdi bana ama adam beni azarlayıp kapattı bir daha aramadım sjksksk pazartesi ara diye gün verdi ama aramadım istersen numarasını vereyim
Reglin düzensizse canım önce bir kadın doğumcuyla görüşmen şart 💛 Civanperçemi ve aslanpençesi bazı kadınlarda ağrıyı hafifletiyor ama herkeste saat gibi düzen yapmıyor. Ben bazen civanperçemi içiyorum şişkinliğime iyi geliyor. Kullanmadan önce ilaçların varsa doktora sor mutlaka 🌿🥰