ACİL HAMİLE KİYİM YARDIM?

En son 22 kasımda adet oldum 9 aralıkta eşimle cin*** ilski girdim şu an 30 Aralık hala reglll olmadım ilski 13. Veya 14 günü test yaptım yani 22 aralıkta test yaptım döktüm tek çizgi çıktı ama sadece 2 dk beklentim
Direk sobaya atım 2 dk beklemiş hali tek ti sobaya atım bu gün hala reglll olmadım arada sol kasigima ağrı giriyor sol bacağıma hafif vuruyor kaşığımın agirisi göğusleirmde elleyince ağrıyor hafif sertleşmiş ama ben normalde de rehlll öncesi gouslerim çok taş gibi olur sertleşirdi o kadar sert değil
Eleyince sert oluyor ve ağrıyor sizce ne birde biraz yanlış yazdım bilerek çünkü uyarı veriyor c*** ilkisiyle ilgili şu seviyeye gelmeden soru soramam diye
Güncellemeler
5 ay
Bir de yaptığım testi akşam yaptım sabah değil
Ama genelde ilk idrarimdi o günün
Güncellemeler
5 ay
Yani testi sobaya atmamın nedeni köydeyim annnem hasta ona bakiyorim
Aile evinde çöpe mi
Atsaydım kardeşlerimde var iş yaparken göre bilirler benim için utanç verici bir şey bir de yani herkes eşinden başkasından hamile
Kaldın ondan sobaya atım yazmis sizin eşleriniz kendi evlerinizde çöpü mi karıştırıyor kendi evimde
Olsam eşimden saklasam peceteye sarıp çöpe koysam ruhu duymaz adamın mutfakla alakası yok kendi evimde soba yık ayrıca
ACİL HAMİLE KİYİM YARDIM?