Dün akşam adet olmuştum. Uyandım kahvaltı hazırlanacaktım. Abim sen yat dinlen. Bugün ben hazırlarım dedi. Normalde hep ben hazırlardım bugün böyle dedi. Anladı mı sizce?
Nasıl anlaşılacak ki?
Nasıl anlaşılacak ki?
Anlasın ne olacak ki, doğal bir şey olduğunu gayet iyi biliyorlar
Anlayamaz ya öyle diyeceği tutmuş o da denk gelmiş
Pedin ambalajıni falan gördü belkide
anlamamistir oylesine demistir bence
Nasıl anlayacak ki
Anlamış olabilir
Merhaba, çıkardığın pedini tuvalette çöpe attıysan orada görmüş olabilir, yoksa dışardan bakarak anlaşılacak bir şey değil regl. Tabi gerginlik yasa alınganlık gibi şeyler hissettiyse orası ayrı
Bunu erkeğin anlamasının bir imkanı yok. Kadın açıkça söylerse o vakit anlayabilir. Anlamamızo beklemeyin Leydiler, ancak siz bilirsiniz durumu
Yani bi şeyleri görmeden anlaşılmaz pedini falan farketmiş olabilir giydiğin kıyafetten veya leke olabilir
Hmm leke yoktu dikkat ediyorum ona ama ped görmüş olabilir banyodaydi çünkü
Olabilir eikkat etmen gerekiyor
O an unuttum bir an
Dikkat etmek lazım tabi çok takıyorsan
Geri aldım zaten farkedince
İyi yapmışsın gerçi abin yabancı değil ama bu tip şeyler kim olursa olsun hoş karşılanmaz
Evet belli oluyor annemden biliyorum bende ona yardım ederim
anlaşılır koku da var
Duş almazsan koku olur
Ben hergun duş alırım regklen
Günümü nasıl bilecek
Takip mi ediyor sanki
Evet anlarım anlaşılır çünkü
Nasıl anlasilacak ki
Yani biraz hassas bir mevzu bu buradan detaylı anlatamam istersen direk sana açıklayayım
Anlamış işte keyfini çıkar
anlarız biz 🙈
Nasıl?
nasıl desem ki 🙈🤭
Anlamıştır
Çok düşünceli işte
Evet düşünceli
Ne güzel işte
nereden anlayalım yahu hissettirmezse
Anlamıştır bir. şekilde
Evett neden
Anlamam
Evett
Fark etmek zor değil
Anlaşılıyor
Nasıl anlaşılacak
Yüzde çıkan sivilceden şişkinliğe bağlı gerginlik huzursuzluk ağrı çekmeye bağlı yüz mimikleri ve tuvalete sık gitme
Doğru evet
Ayrıca kadında oluşan hormonel değişikliğe vücutta olan farklı bir kokuyu bile duyuyorum
Anlarm neden alamıym
Pazardır diye knk
Anliyorum tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Abin çok şeker biriymiş! 🥹 Belki enerjinin biraz düşük olduğunu fark etmiş olabilir. Regl dönemlerinde kadınların biraz halsiz ve keyifsiz olduğu günler olabiliyor ya, belki o yüzden böyle davranmıştır. Hadi itiraf edelim, birçoğumuz bu günlerde bir tık daha hassas oluyoruz. 🩷 Ama net bir şekilde anladı mı, orası biraz muamma tabii. Sen ne dersin, abinin bu halleri her zaman mı böyle yoksa sadece bu sabaha özel mi? ☀️