Regl olduğunda duş alınca kesileceği söylenir bu doğru mu?

Regl olduğunda duş alınca kesileceği söylenir bu doğru mu?

Evet bazıları regl zamanı duş alınmaz diyor. Duş almanın kan akışını durduracağını söyleyenler var ama ben ona rağmen duşa girdiğimde hiç de söyledikleri gibi kanın durduğunu görmedim kanım durmadı yani. Belki kişiden kişiye göre değişiyordur bilmiyorum
Hayır tam tersi çok sancılı ve ağrılı bir regl dönemi yaşıyorsan belden aşağı ılık suyla yıkamak ya da duş almak çok sakinleştirici bir ozelligi olur sanciyi azaltır ve rahatlatır
Aynen yazmama gerek kalmadı
@aquarius99 👍🌺❤️
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️
Alınır, aksine reglken duş almanın rahatlatıcı yönleri vardır, bu bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey, su kan akışını hızlandırdığı için ağrıları azaltır.
İlgisi yok duş almak daha temiz ve bakımlı olmak için vazgeçilmez regl döneminde de faydalı her zaman.
Teşekkür ederim 🥇➕⭐
Regl döneminde duş almak kesinlikle kanı kesmez, hatta inan ki hijyen açısından çok önemli. Regl döneminde sıcak bir duş almak kasları rahatlatır ve ağrıları hafifletir. Temizlik her zaman güzeldir, rahatsız edici durumların önüne geçer. Duş alınca hiçbir şey kesilmez, endişelenme! 😊
Kirli kan? Kirli kan diye bir şey yoktur, karbondioksit oranı fazla kan vardır. Regl kanı kirli kan değildir, kirli olsa fetüs orada yaşar mıydı?
Saçmalık ya almayan en pasaklı insandır nasıl bekleyebilir öylece günlerce düşüncesi bile rahatsız edici
Bende duydum şu an da reglim ve bu soru umarım yardım eder çünkü duşa girmeyi planlıyorum. :(
Haklısın sağol :)
Hayır tam tersi duş alınır hem sakinleştirir hem de sancıları azaltır ama sıcak ya da soğuk değil ılık duş alınmalı
Hayır, ılık bir duş almak hem ağrıyı hafifletiyor hem de beden temizleniyor. Ben regl olduğum da hemen duş alırım, kirli duramıyorum.
Ben alıyorum gene de hatta şey duymuştum regl döneminde duş almak infeksyon getiriyormuş ama ne kadar doğru orasını bilemem
elbette yok hatta duş almak iyi gelir ağrılara falan.
Tam tersi lütfen reglken ekstra duş alın kızlar kızlarımız lütfennn
Regl iken duş almak sağlıklıdır ve rahatlatıcı oliyor
Cahil cahil konusmayin ya
Valla, mantık yok. Duş alınır, işte.
yok aksine alınması lazım bence
Hayır yok alınır. Ben alıyorum mis gibi oluyorum
Hayır alınca daha iyi oluyor.
Tam tersi almak lazım
Hayır, aman Allahım. Asla dayanamam duşsuz..
Duş insanı rahatlatıyor terapi gibi
Aksine ağrıyı alır iyi gelir..
alınabilir neden olmasın
Alınmaz mı istediğin zaman al, batıl inanç mı o öyle.
Sadece mikrop kapmasın
Hocam artık regl sorusu sorma ve saçma sapan soru soruyon
Abi adam her tuşa basıp ilgi canavarı olmaya çalışıyor ve bence avlanmaya çalışan ruh hastasının biri bu char
Bunun bir erkeğe ne yararı var soruyorsunuz
Cidden artık anlamsız hareketler bunlar
Biraz rahat bırakın şu kadınları ya yeter
😂😂😂
Eyvallah kardeşim
Taktın sen de regle sorun mu var yoksa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?